Comakership stages praktijkopdrachten

Contact over Comakerships

Heeft u een praktijkvraagstuk? Gebruik het Comakership en laat onze studenten het voor u oplossen. Neem contact met ons op.

Op zoek naar talent?

Als organisatie loopt u geregeld tegen vraagstukken aan die u wilt oplossen of beter wilt onderzoeken. Maar niemand van uw medewerkers heeft tijd of u heeft de juiste kennis ervoor niet in huis. Bij Windesheim in Almere leiden we nieuwsgierige studenten op, met de allerlaatste inzichten! Voor uw vraagstuk zoeken zij een oplossing en tegelijkertijd helpt u de student aan een zeer leerzame ervaring.

Praktijkopdrachten en Comakerships

Onze studenten zijn beschikbaar voor praktijkopdrachten en Comakerships. Het Comakership is uniek bij Windesheim in Almere. Het is een concept waarin theorie en praktijk samenkomen. Studenten gaan voor u als externe opdrachtgever aan de slag en leveren in enkele maanden diensten of producten op. Bij elk Comakership begeleiden we de student en bewaken we de voortgang. We hebben contact met u als organisatie over de voortgang.

Meld uw Comakership aan

Via een formulier kunt u uw Comakership aan ons doorgeven. Wij nemen contact op en zoeken een student die bij uw Comakership past. 

In het formulier vragen wij u een aantal gegevens te verstrekken, bijvoorbeeld bij welke van onze opleidingen u het Comakership het best vindt passen. Het is de bedoeling dat u deze vragen zo goed mogelijk beantwoordt, zodat wij een idee krijgen welke student wij het best kunnen inzetten voor uw opdracht. Ook vragen we naar uw contactgegevens, zodat we contact met u kunnen zoeken over uw aanbod.

Ondervindt u tijdens het invullen problemen? Neem dan contact met ons op via het servicepunt van Windesheim in Almere: 0900 - 8899.

Meld uw Comakership aan

Voorwaarden praktijkovereenkomst

Bekijk ook de voorwaarden van een praktijkovereenkomst.