Voorkant pand Flevoland tekst: op de hoogte blijven

Contact over Comakerships

Heeft u een praktijkvraagstuk? Gebruik het Comakership en laat onze studenten het voor u oplossen. Neem contact op met ons Praktijkbureau.

Op zoek naar talent?

Als organisatie loopt u geregeld tegen vraagstukken aan die u wilt oplossen of beter wilt onderzoeken. Maar niemand van uw medewerkers heeft tijd of de juiste kennis is niet in huis. Bij Windesheim Flevoland hebben we nieuwsgierige studenten in opleiding, met de allerlaatste inzichten! Voor uw vraagstuk zoeken zij een oplossing en tegelijkertijd helpt u de student aan een zeer leerzame ervaring.

Praktijkopdrachten en Comakerships

Onze studenten zijn beschikbaar voor praktijkopdrachten en Comakerships. Het Comakership is uniek bij Windesheim Flevoland. Het is de plek waar theorie en praktijk samenkomen. Studenten gaan aan de slag voor u als extern opdrachtgever en leveren in enkele maanden diensten of producten op. Bij elk Comakership begeleiden we de student en bewaken we de voortgang. We hebben contact met u als organisatie over de voortgang.

Meld uw Comakership aan

Via een formulier kunt u uw Comakership aan ons doorgeven. Wij nemen contact met u op en zoeken een student die bij uw Comakership past. 

In het formulier vragen wij u een aantal gegevens te verstrekken, bijvoorbeeld bij welke van onze opleidingen u het Comakership het beste vindt passen. Het is de bedoeling dat u deze vragen zo goed mogelijk beantwoord, zodat wij een idee krijgen welke student wij het beste kunnen inzetten voor uw opdracht. Ook vragen we naar uw contactgegevens, zodat we contact met u kunnen zoeken over uw aanbod.

Ondervindt u tijdens het invullen problemen? Neem dan contact op met ons Praktijkbureau via telefoonnummer 088 - 469 66 10.

Meld uw Comakership aan

Voorwaarden praktijkovereenkomst

Bekijk ook de voorwaarden van een praktijkovereenkomst.


Vragen over Comakerships?

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op via de mail.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn ​om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.Join us on linkedin