Comakership stages praktijkopdrachten

Meetingpoint Business, Management & Techniek 4 juni 2020

Tijdens het Meetingpoint komt u in contact met studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht of stageplek. Het volgende Comakership Meetingpoint is op donderdag 4 juni 2020.

In verband met het coronavirus zal dit Comakership Meetingpoint online plaatsvinden. Aanmelden kan nog steeds via onderstaande knop.

Aanmelden Comakership Meetingpoint

Wat houdt het Meetingpoint in?
Het Meetingpoint is te vergelijken met een beurs of netwerkbijeenkomst waarop studenten en docenten aanwezig zijn. Hier kunt u talentvolle en gemotiveerde studenten ontmoeten en 'rekruteren'. Zij kunnen straks voor uw organisatie een vraagstuk oppakken, onderzoeken én beantwoorden. Denk aan zaken waar u tegenaan loopt of uitdagingen die u (nog) beter onderzocht wilt hebben. Als uw medewerkers te druk zijn of u mist de expertise, dan bijten onze studenten zich graag vast in de opdracht. Uitwisseling van kennis tussen onze studenten en uw organisatie staat centraal: met de studenten haalt u inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én u investeert in de medewerkers van de toekomst.

Hoe werkt het online Meetingpoint?
Iedere organisatie krijgt een eigen ‘room’ binnen Microsoft Teams. Daar is ook een docent van de opleiding aanwezig. De links naar alle rooms worden gedeeld met onze studenten die inloggen op de organisatie waarmee ze graag kennis willen maken. We hebben al ervaring opgedaan met een online Comakership Meetingpoint voor ICT-organisaties/-studenten; deze is succesvol verlopen!

Met welke studenten komt u in contact?
Tijdens het Meetingpoint op 4 juni zijn er studenten van de domeinen Business, Management en Techniek aanwezig.

Verschil tussen Comakership en stage
Studenten zoeken tijdens het Meetingpoint een Comakership en in een enkel geval een stage.
Tijdens een Comakership (een praktijkopdracht) leveren de studenten op basis van onderzoek in enkele maanden een product of een dienst op.
In een stage loopt de student een tijdje mee op de afdeling.
Check dus goed waarnaar de student op zoek is en wat u te bieden heeft!

Studenten starten in september 2020 met een praktijkopdracht van maximaal 20 weken. Vierdejaarsstudenten starten met hun afstudeercomakership. Ook de afstudeeropdracht duurt maximaal 20 weken. De meeste Comakerships worden door groepjes studenten uitgevoerd, terwijl afstudeerders en stagiaires meestal individueel aan een opdracht werken. 

Heeft u een praktijkopdracht, maar deze nog niet aangemeld?
Studenten die naar het Comakership Meetingpoint gaan, bestuderen voorafgaand de opdrachten die zijn aangemeld. Zo kunnen ze tijdens het Meetingpoint gericht naar u op zoek.

Meld een praktijkopdracht aan  

Bekijk aankomende opdrachten