Studenten voor X
7 dec

Comakership Meetingpoint en voorverkiezing Comakership van het Jaar

Tijdens het Comakership Meetingpoint komen bedrijven in contact met studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht of stageplek. Tijdens de aansluitende voorverkiezing voor het Comakership van het Jaar wordt bepaald welke studenten genomineerd worden voor de Windesheim Flevopenning.

Het Meetingpoint is te vergelijken met een beurs of netwerkbijeenkomst. Naast de studenten zijn ook docenten van de opleidingen aanwezig. Zij treden op als ‘beursmakelaar’.

Comakerships

Organisaties lopen soms tegen vraagstukken aan die ze willen oplossen of beter wilt onderzoeken. Maar medewerkers hebben geen tijd of de juiste kennis niet in huis. Onze studenten kunnen dan verder helpen. Studenten zoeken tijdens het Meetingpoint een Comakership en in een enkel geval een stage.

Voorverkiezing Comakership van het jaar

Na afloop van het Comakership Meetingpoint nodigen wij u graag uit de pitches bij te wonen van studenten die deelnemen aan de verkiezing Comakership van het jaar. De drie beste Comakerships dingen mee naar de Windesheim Flevopenning 2017 die wordt uitgereikt tijdens het Flevopenningengala volgend jaar.

Programma

16.00 - 16.30 uur: Welkom en inloop op de 1e verdieping
16.30 - 17.30 uur: Meetingpoint beursvloer
Vanaf 17.30 uur: Hapje en drankje
Aansluitend: Voorverkiezing Comakership van het Jaar

Bedrijven kunnen zich hier aanmelden voor het Comakership Meetingpoint