Studenten voor X
12 apr

Stagemarkt HBO-Rechten

Heb je een geschikte stageplek voor onze tweedejaarsstudenten HBO-Rechten en wil je graag met hen in contact komen? Dat kan op de stagemarkt op 12 april 2018.

De stagemarkt wordt georganiseerd voor huidige tweedejaarsstudenten van onze bacheloropleiding HBO-Rechten die aankomend studiejaar (2018-2019) gedurende een halfjaar stage moeten lopen in het derde jaar van hun opleiding. We nodigen je dan ook van harte uit om op 12 april jouw organisatie te presenteren aan onze studenten.

Contact leggen met onze studenten

Wij hechten er namelijk grote waarde aan om in nauw contact te (blijven) staan met de praktijkinstellingen waarin onze studenten stage lopen: het werkveld waarvoor wij opleiden én waarin zij in de toekomst werkzaam zullen zijn. Bovendien vinden wij het als opleiding belangrijk dat onze studenten zich goed oriënteren op hun toekomstige stage. Als praktijkinstelling kunnen jullie op 12 april een eerste contact leggen met de studenten die aankomend studiejaar stage lopen, maar wellicht kunnen er op de dag zelf al afspraken gemaakt worden. Tijdens het evenement zijn enkele docenten van de bacheloropleiding aanwezig.

Datum en tijdstip

De stagemarkt vindt plaats op donderdag 12 april 2018 om 16.30 uur. Je bent vanaf 16.00 uur welkom om informatie- en promotiemateriaal klaar te zetten. Graag sluiten we de bijeenkomst om 17.00 uur af met een hapje en een drankje.

Locatie

De stagemarkt vindt plaats in de evenementenruimte (eerste verdieping) van hogeschool Windesheim Flevoland.
Het adres is Hospitaaldreef 5 te Almere.

Bekijk de routebeschrijving

Aanmelden

Wij hopen dat je aanwezig kunt zijn en vragen je om uiterlijk maandag 2 april 2018 aan ons door te geven of je jouw bedrijf of instelling onder de aandacht wilt brengen van onze studenten.

Meld je aan voor de stagemarkt

Meer informatie

Indien je nog vragen hebt over de stagemarkt, dan kun je altijd even contact opnemen met Sonia Bagga via e-mailadres: s.bagga@windesheimflevoland.nl