Twee studenten maken een selfie
19 jun

Afscheid lector Lineke Verkooijen

Op woensdag 19 juni neemt onze lector Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg, Lineke Verkooijen, afscheid van Windesheim Flevoland en geeft zij in een lezing nog eenmaal haar visie op ‘zorg en welzijn’.

Per 1 augustus a.s. neemt dr. Lineke Verkooijen afscheid van Windesheim Flevoland als lector Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg. Zij gaat zich bezighouden met de realisatie van ‘Academische Verpleeg(t)huiszorg’ in Nederland.

Lineke VerkooijenLineke was onze lector Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg van het eerste uur. Zij heeft dit onderwerp in Flevoland en daarbuiten op de kaart gezet. Lineke was lector sinds 2006. Aanvankelijk bij de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL), waar ‘Sociale Interventies’ het thema van haar lectoraat was.

Sinds 2009 leidde zij het lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg in Almere. Lineke hield zich bezig met vragen rondom invloed van ‘klanten’, eigen regievoering en vraagsturing. Sinds de oprichting heeft dit lectoraat een continue groei doorgemaakt in aantal opdrachten, personeelsomvang, onderzoeksresultaten en publicaties.

We gaan Lineke missen als betrokken collega, creatief onderzoeker én inspirerende verbinder. Wij zijn haar dankbaar voor wat zij in de loop der jaren binnen het lectoraat, Windesheim Flevoland en erbuiten heeft gepresteerd en de professionele wijze waarop zij onze hogeschool altijd heeft vertegenwoordigd.

Datum en locatie

Op woensdag 19 juni a.s. neemt Lineke afscheid. Niet geruisloos. Nog eenmaal zal zij als lector in een lezing haar visie op ‘zorg en welzijn’ geven. Onder het genot van een drankje en hapje is er hierna volop gelegenheid om Lineke persoonlijk de hand te schudden. Het programma start 14.00 uur en de afsluiting is voorzien rond 17.30 uur op de locatie Windesheim Flevoland, Hospitaaldreef 5, 1315 RC Almere.

Bekijk de routebeschrijving

Aanmelden

Wil je ons in verband met de catering uiterlijk woensdag 12 juni laten weten of we op jouw aanwezigheid kunnen rekenen?

Voor aanmelding en/of vragen kun je contact opnemen met Brigitte Toes, e-mail: b.toes@windesheimflevoland.nl of tel. 088 - 469 95 82