Student die aan het bellen is
28 mei

Comakership Meetingpoint

Tijdens het Meetingpoint komt u in contact met studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht of stageplek. Het volgende Comakership Meetingpoint is op dinsdag 28 mei 2019.

Het Meetingpoint is te vergelijken met een beurs of netwerkbijeenkomst. We stellen een statafel ter beschikking, zodat u ruimte heeft om materiaal van uw organisatie te presenteren. Studenten dragen badges waarop duidelijk hun opleiding zichtbaar is. Dat helpt bij het aanspreken van studenten. Naast de studenten zijn ook docenten van de opleidingen aanwezig. Zij treden op als ‘beursmakelaar’.

Aanmelden Comakership Meetingpoint

Aanvangstijd

We verwelkomen u graag om 16.00 uur. Het Comakership Meetingpoint start om 16.30 uur. We verzoeken u op tijd aanwezig te zijn, zodat u voldoende gelegenheid heeft uw plek in te richten. Het Comakership Meetingpoint duurt tot 17.30 uur. Vanaf 17.30 uur staat er een hapje en drankje klaar.

Met welke studenten komt u in contact?
Tijdens het Meetingpoint zijn er studenten Business, Management, ICT en Techniek aanwezig.

Praktijkopdrachten, Comakerships en stages
Studenten zoeken tijdens het Meetingpoint een Comakership en in een enkel geval een stage. Bij een Comakership leveren de studenten op basis van onderzoek in enkele maanden een product of een dienst op. Stages zijn soms ook onderdeel van de opleidingen. In een stage loopt de student een tijdje mee op de afdeling. Check dus goed waarnaar de student op zoek is en wat u studenten te bieden heeft.

Studenten van studiejaar 1, 2 en 3 starten eind januari 2019 of eind september 2019 gedurende maximaal 20 weken met een praktijkopdracht. Vierdejaarsstudenten starten in januari 2019 met hun afstudeercomakership. Ook de afstudeeropdracht duurt maximaal 20 weken. De meeste Comakerships worden door groepjes studenten uitgevoerd, terwijl afstudeerders meestal individueel aan een opdracht werken.

Op het volgende Meetingpoint op 28 mei 2019 treft u studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht die rond eind september 2019 start.

Bekijk het overzicht van opdrachten waarnaar studenten op zoek zijn

Heeft u zelf een praktijkopdracht?
Meld deze nu alvast aan via het online formulier. Studenten die naar het Comakership Meetingpoint gaan, bestuderen voorafgaand de opdrachten die zijn aangemeld en kunnen tijdens het Meetingpoint gericht naar u op zoek.

Meld hier uw praktijkopdracht aan