Student die aan het bellen is
26 nov

Comakership Meetingpoint

Tijdens het Meetingpoint kom je in contact met studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht of stageplek. Het volgende Comakership Meetingpoint is op dinsdag 26 november 2019.

Het Meetingpoint is te vergelijken met een beurs of netwerkbijeenkomst. We stellen een statafel ter beschikking, zodat je ruimte hebt om materiaal van jouw organisatie te presenteren. Studenten dragen badges waarop duidelijk hun opleiding zichtbaar is. Dat helpt bij het aanspreken van studenten. Naast de studenten zijn ook docenten van de opleidingen aanwezig. Zij treden op als ‘beursmakelaar’.

Aanmelden Comakership meetingpoint

Aanvangstijd

We verwelkomen je graag om 16.00 uur. Het Comakership Meetingpoint start om 16.30 uur. We verzoeken je op tijd aanwezig te zijn, zodat je voldoende gelegenheid hebt jouw plek in te richten. Het Comakership Meetingpoint duurt tot 17.30 uur. Vanaf 17.30 uur staat er een hapje en drankje klaar.

Met welke studenten kom je in contact?
Tijdens het Meetingpoint zijn er studenten Business, Management, ICT en Techniek aanwezig.

Praktijkopdrachten, Comakerships en stages
Studenten zoeken tijdens het Meetingpoint een Comakership en in een enkel geval een stage. Bij een Comakership leveren de studenten op basis van onderzoek in enkele maanden een product of een dienst op. Stages zijn soms ook onderdeel van de opleidingen. In een stage loopt de student een tijdje mee op de afdeling. Check dus goed waarnaar de student op zoek is en wat je studenten te bieden hebt.

Studenten van studiejaar 1, 2 en 3 starten eind januari 2020 gedurende maximaal 20 weken met een praktijkopdracht. Vierdejaarsstudenten starten in januari 2020 met hun afstudeer-Comakership. Ook de afstudeeropdracht duurt maximaal 20 weken. De meeste Comakerships worden door groepjes studenten uitgevoerd, terwijl afstudeerders meestal individueel aan een opdracht werken.

Op het volgende Meetingpoint op 26 november 2019 treft u studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht die rond eind januari 2020 start.

Voorverkiezing Comakership van het jaar
Na afloop van het Comakership Meetingpoint nodigen wij u graag uit de pitches bij te wonen van studenten die deelnemen aan de verkiezing Comakership van het jaar. De drie beste Comakerships dingen mee naar de Windesheim Flevopenning die wordt uitgereikt tijdens het Flevopenningengala op 21 februari 2020.

Bekijk het overzicht van opdrachten waarnaar studenten op zoek zijn

Heb je zelf een praktijkopdracht?
Meld deze nu alvast aan via het online formulier. Studenten die naar het Comakership Meetingpoint gaan, bestuderen voorafgaand de opdrachten die zijn aangemeld en kunnen tijdens het Meetingpoint gericht naar jou op zoek.

Meld hier je praktijkopdracht aan