Student die aan het bellen is
12 mrt

Voorlichtingsavond voor ouders (afgelast)

Vanwege de gezondheidsmaatregelen die gelden als gevolg van het coronavirus, is de voorlichtingsavond voor ouders op donderdag 12 maart afgelast.

Zoals u wellicht weet is er zojuist een persconferentie geweest vanuit onze regering en het RIVM. Er is hierin aangegeven dat evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland worden afgelast. De nieuwe maatregelen gelden per direct en in elk geval tot 31 maart.

Voorlichtingsavond voor ouders
We volgen de adviezen vanuit het RIVM op. Dit betekent dat we u informeren dat de voorlichtingsavond vanavond niet doorgaat. Met ruim 170 aanmeldingen zitten we ver over de limiet van de toegestane 100 personen.

We beseffen ons dat dit zeer kort dag is, maar hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie. Zodra we een nieuwe ouderavond kunnen plannen, informeren we u via de mail.

Meer weten?
Kijk voor een overzicht van veelgestelde vragen over het coronavirus en het onderwijs op de website van de rijksoverheid.
Je kunt het landelijke informatienummer (0800-1351) bellen als je een vraag hebt over het virus.
Voor vragen aan Windesheim kun je terecht bij ons Serviceplein: 0900 8899, WhatsApp: 06-51423256 en info@windesheim.nl

Bezoek onze open dag of kom proefstuderen
Is er nog behoefte aan meer informatie over onze opleidingen? Dan kan je zoon of dochter nog naar onze laatste open dag op 4 april komen en/of proefstuderen van 20 t/m 23 april. Aanmelden kan via onze site.