Studenten met zinnetje 'weten hoe je kennis in werking zet?'

Wij groeien en zoeken ambitieuze collega's

Hogeschool Windesheim Flevoland bestaat inmiddels alweer bijna acht jaar. We hebben in de afgelopen jaren alles in het werk gesteld om onze studenten de beste start op de arbeidsmarkt te geven via persoonlijk en praktijkgericht onderwijs en nieuwe opleidingen, zoals de Associate degrees.

En met succes, want we groeien hard. Zo hard dat we constant op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Op dit moment zijn er ruim 20 vacatures.   

Voor het ontwikkelen van onze groeiende organisatie zijn mensen met lef nodig. We zoeken daarom docenten en ondersteunend personeel met ontwikkel- en/ of managementkwaliteiten die bijdragen aan onze ondernemende hogeschool in het stadshart van Almere. Mensen die houden van een persoonlijke en innovatieve werkomgeving. Pioniers en gedreven professionals die iets te vertellen hebben en weten wat studenten en hun toekomstige werkgevers van ons vragen. Of je nu docent, onderzoeker, medewerker van een dienst of manager bent; bij Windesheim Flevoland krijgt iedereen de ruimte zich verder te ontwikkelen.

Op onze ‘werken bij’-pagina vind je meer informatie.