Studenten wandelen samen

De Global Entrepreneurship Week komt weer naar Flevoland

08 October 2018

De Global Entrepreneurship Week komt weer naar Flevoland én wel naar Almere om precies te zijn. Vier deze week het ondernemerschap met ons door allerlei interessante evenementen te bezoeken!

De Global Entrepreneurship Week 2018 is een internationaal evenement, waarbij in één week tijd in maar liefst 170 landen meer dan 1.000 evenementen plaatsvinden. Het is een week die vol in het teken staat van ondernemerschap: één week in het jaar waarin we met elkaar het ondernemerschap kunnen vieren!

Ook in het centrum van Almere vinden er tijdens de Global Entrepreneurship Week flink wat evenementen plaats. Vanaf maandag 12 tot en met zaterdag 17 november 2018 organiseren we meer dan 12 events waarin het ondernemerschap centraal staat. Je kunt al deze evenementen gratis bezoeken en ze vinden zowel overdag als ’s avonds plaats. Van jongeren en studenten tot young professionals en start-ups én van ondernemers tot niet-ondernemers, iedereen is deze week welkom!

Bezoek de evenementen van de Global Entrepreneurship Week

Maandag 12 november, om 10.00 uur, trappen we de Global Entrepreneurship Week af op hogeschool Windesheim Flevoland. Op die dag openen we ook de deuren van een co-workingspace, waar studenten en ondernemers de hele week gratis kunnen werken. En de rest van de week? Ook dan valt er meer dan genoeg te doen en te ondernemen.

Zo kun je op dinsdag 13 november ontbijten bij de Floriade Breakfast Club en/of deelnemen aan workshops tijdens Culturele Zaken. Let op! Het programma van Culturele Zaken staat nog open. Is er een onderwerp waarover je graag een workshop wilt volgen? Dan kun je tot 24 oktober 2018 jouw onderwerp e-mailen naar info@cultuurfondsalmere.nl.

Op woensdag 14 november kun je vervolgens het gesprek aangaan met investeerders of jouw idee pitchen tijdens de laatste Awesome Foundation Almere Pitch Night van 2018.

En heb je op donderdag 15 november nog plek in je agenda, dan kun je deelnemen aan een Rabobank Masterclass Finance. Of ben je razend benieuwd naar enkele succesverhalen uit de provincie Flevoland? Beluister deze dan tijdens #Girlboss, om vervolgens door te gaan naar de Bierfabriek voor een feestelijke afsluiting.

Op vrijdag 16 november is het dan de Dag van de Ondernemer. Dit vieren we met een Founderslunch, waarbij lokale 'change makers' en 'decision makers' bij elkaar komen om te lunchen. Daar kun jij ook bij zijn! Stuur jouw motivatie op naar valerie@vanloof.nl en wie weet zit jij aan tafel met ondernemers uit Flevoland.

En mocht je op de laatste dag nog geen genoeg hebben gekregen van de Global Entrepreneurship Week Flevoland of al je inspiratie verder uit willen werken? Dan kan dat tijdens Start-up Saturday op 17 november van 11.00 tot 16.00 uur.

Bekijk hier het agendaoverzicht van alle events tijdens de Global Entrepreneurship Week.

Over de Global Entrepreneurship Week

De Global Entrepreneurship Week heeft als doel ondernemers te inspireren en te verbinden met anderen, zodat daar mogelijke samenwerkingen of zelfs investeringen uit voort kunnen vloeien. Dit doen zij door lokale, nationale en wereldwijde evenementen te organiseren die burgers helpen de ondernemer in zichzelf te ontdekken. Daarnaast brengen zij ideeën tot leven en is economische groei en het vergroten van welvaart een drijfveer.