Student die aan het bellen is

Windesheim volgt richtlijnen RIVM over het coronavirus

09 March 2020

Eind 2019 startte de uitbraak van het coronavirus in de Chinese regio Wuhan. Het virus verspreidt zich en is inmiddels in Nederland geconstateerd. Ook Windesheim krijgt vragen over het virus en hoe wij hier als onderwijsinstelling mee omgaan.

We houden de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten en monitoren dagelijks. Windesheim volgt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Situatie Windesheim

Er zijn op dit moment geen besmettingen onder studenten of medewerkers geconstateerd. Wel is er een klein aantal mensen met klachten getest op het virus door de GGD. Uit deze tests is gebleken dat geen van deze personen het coronavirus heeft.

Het RIVM raadt aan regelmatig goed je handen te wassen. Daarom hangen er was-instructies in onze wc’s. De colleges en bijeenkomsten gaan vooralsnog gewoon door.

Meer weten?

Kijk voor een overzicht van veelgestelde vragen over het coronavirus en het onderwijs op de website van de rijksoverheid.

Je kunt  het landelijke informatienummer (0800-1351) bellen als je een vraag hebt over het virus.

Voor vragen aan Windesheim kun je terecht bij ons Serviceplein: 0900 8899, WhatsApp: 06-51423256 en info@windesheim.nl