Windesheim in Dialoog

Windesheim in Dialoog: laat je aan het denken zetten, luister, reflecteer en praat mee.

Heb jij behoefte aan reflectie en inspiratie in een wereld vol hectiek? Kom dan naar een activiteit van Windesheim in Dialoog en verbreed je kennis over maatschappelijke vraagstukken. 

Missie/visie

De missie van Windesheim in Dialoog is het verzorgen van reflectie en inspiratie. Wij organiseren maatschappelijke impact en persoonlijke bewustwording door debat en dialoog, interactie en ontmoeting. Rondom maatschappelijke vraagstukken en identiteit bouwen wij onze activiteiten, op het snijvlak van wetenschap en samenleving. De kennis die Windesheim heeft, zetten wij om in activiteiten. Met als vertrekpunt de waarde(n)volle inhoud organiseren wij dialogen, debatten, lezingen, (mini)conferenties, gesprekken, netwerkbijeenkomsten en zorgen wij voor creativiteit in interactie en ontmoeting. Dat doen we op eigen initiatief of op aanvraag.

Bijeenkomst van studenten

Voor wie?

De programma’s van Windesheim in Dialoog zijn bedoeld voor betrokken burgers en professionals uit regionale organisaties, instellingen, overheid en bedrijven die waarde(n)volle partners zijn in onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met onze activiteiten slaan we een brug tussen kennisinstelling Windesheim en belangstellende professionals uit de wijde regio. Daarnaast richten we ons op studenten en medewerkers van Windesheim Zwolle en Windesheim Flevoland. Wij zorgen voor verbreding en verdieping, wat leidt tot meer waarde(n) die studie en werk overstijgen.

Meer over Windesheim in Dialoog op windesheim.nl