Windesheim Flevoland almere studeren open dag hbo associate degree

Kan ik me nog aanmelden voor een studie?

Ja dat kan! Tenminste, voor de meeste opleidingen kun je je nog tot 31 augustus inschrijven.

Zo snel mogelijk

Dat klinkt misschien ruim, tot 31 augustus 2019, maar het is wel slim om je zo snel mogelijk in te schrijven. Een matchingsdag hoort er namelijk ook nog bij, en dat kost ook tijd. Zo heb je – als dat nodig is natuurlijk – ook nog tijd om naar een opleiding te zoeken waar je een betere match mee hebt.

Ben je nog aan het kiezen?

Dan is ons stappenplan Ontdek-verzamel-check een handig hulpmiddel. Zo zie je makkelijk wat je allemaal kunt doen om tot jouw beste keuze te komen. Met een studiekeuzetest of een persoonlijkheidstest bijvoorbeeld. Kom je er niet uit? Misschien kan een van onze loopbaancoaches je helpen. Je kunt een gesprek of studiekeuzetraining aanvragen, bijvoorbeeld om gecoacht te worden. Check hier hoe dat werkt!

En wist je dat ...

... je ook bij sommige deeltijdopleidingen in februari kunt starten? Dan geldt dat je je voor 15 januari van dat jaar moet aanmelden.

Studie naast je werk?

Ben jij al aan het werk, maar wil jij graag dit najaar starten met een studie die je naast je baan kunt volgen? Dan kun je uit diverse studies en studievormen kiezen. Voor de deeltijd- en duale bachelors en AD’s moet je je op tijd aanmelden, want een intake is meestal verplicht. Voor de masters en post-hbo-opleiding geldt geen vaste inschrijfdatum, omdat alle studies op een ander moment starten. Op de webpagina van de studie naar keuze vind je de exacte startdatum. Bekijk ons aanbod.

Vragen?

Voor alle vragen over studeren kun je contact opnemen met het Windesheim Flevoland Informatiecentrum: 088 - 469 88 88 of stuur een e-mail naar info@windesheimflevoland.nl.