windesheim flevoland snapchat

Volg Windesheim Flevoland studenten op Snapchat

Nieuwsgierig naar hoe het er in het echt aan toe gaat bij onze hbo-opleidingen in Almere? Volg windesheimflevo op Snapchat.

Hoe ziet studeren er bij ons uit? Wat doe je als student op een dag? Via Snapchat krijg je een beeld van de lessen, de docenten, de sfeer en natuurlijk het studentenleven in het algemeen. Volg onze studenten daarom op windesheimflevo.

Hoe werkt het?

Via Snapchat geven een aantal studenten van verschillende opleidingen een kijkje in hun dagelijks studentenleven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat nemen zij je mee in hun belevenissen en beantwoorden al je vragen over hun studie en de hogeschool. Ook tijdens de open dag wordt er gesnapt door een student. De studenten zijn eerste- en tweedejaars.

Wie, wanneer en welke opleiding?

Deze studenten gaan voor je snapchatten tussen 2 en 12 mei. Wie je op welke dag kunt volgen check je hieronder.

Daniel - Teachers College
Dinsdag 2 mei
Hoi, Ik ben Daniël en ben 18 jaar. Ik studeer aan het Teachers College in Almere en ben nu tweedejaars. Voordat ik aan het Teachers College begonnen ben heb ik de havo afgerond. Ik woon nog bij mijn ouders in Hilversum. In mijn vrije tijd zit ik op breakdance, capoeira en doe ik veel met fotografie en film.

windesheim flevoland snapchat

Kirsten - Bedrijfseconomie
Woensdag 3 mei
Heey allemaal!!! Mijn naam is Kirsten en ik ben tweedejaarsstudent Bedrijfseconomie. Ik woon samen met mijn ouders en broertje in Hilversum. Mijn grote passie is handbal. Ben jij benieuwd hoe het gaat bij de opleiding Bedrijfseconomie? Volg mij dan op Snapchat!

Snapchat Kirsten Windesheim Flevoland
Margot - Logopedie
Donderdag 4 mei

Hoi mijn naam is Margot, ik ben 20 jaar oud en eerstejaarsstudent Logopedie. In mijn vrije tijd roei ik bij roeivereniging Agon, speel ik piano, kijk ik graag Netflix en vind ik het gezellig om een drankje te doen met vriendinnen in de stad. Wil jij weten wat Logopedie nou eigenlijk inhoud, hoe een schooldag op Windesheim Flevoland te Almere er nou eigenlijk uitziet en wat er allemaal te doen en te zien is in Almere? Volg dan mij dan op @windesheimflevo.

Snapchat Margot Logopedie

Jeroen - Engineering
Dinsdag 9 mei
Hi, Ik ben Jeroen, ik ben 20 jaar oud en een tweedejaars student Werktuigbouwkunde - Engineering. Voordat ik ben begonnen met mijn hbo-opleiding heb ik de havo afgerond met een NT NG profiel. Ik woon in Soest bij mijn ouders. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te schaatsen, te wielrennen en te hardlopen.

Snapchat Jeroen Windesheim Flevoland

Julia - AD Officemanagement
Woensdag 10 mei
Hey guys! Mijn naam is Julia Gaspersz en ik ben 21 jaar jong en ik woon in Hoofddorp. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de opleiding Officemanagement Associate degree. Ik ga drie dagen na school en dat betekent dat ik veel tijd over houd voor studeren, werken en leuke dingen. Hiervoor heb ik de opleiding directie secretaresse afgerond. De opleiding vind ik heel leuk, omdat je van alles een beetje mee krijgt en dus ook breed wordt opgeleid. Ben je benieuwd naar hoe het eraan toe gaat op de opleiding? Volg mij op Snapchat: @windesheimflevo!

Snapchat Julia AD Officemanagement

Moniek - Engineering
Donderdag 11 mei
Hoi allemaal, ik ben Moniek Ruiter, 19 jaar. Ik woon in Hilversum, vlak bij Almere dus. Ik studeer Engineering uitstroomrichting Industrieel Product Ontwerpen (IPO). Ik hou van schetsen en creativiteit, daarom past IPO bij mij. Naast mijn opleiding werk ik parttime bij een supermarkt en dat is prima te combineren. Volg me via snapchat @windesheimflevo!

Snapchat Moniek Engineering

Latisha - Verpleegkunde
Vrijdag 12 mei
Hoi! Mijn naam is Latisha Günzel en ik zit in het eerste jaar van de opleiding Verpleegkunde aan Windesheim Flevoland. Ik ben 20 jaar en woon nu al ruim twee jaar samen met mijn vriend en hond (Roxy) in een appartement 5 minuten van het centrum van Almere af. Ideaal dus! Sinds ik klein ben is dansen al mijn grootste passie en naast het studeren vul ik daar mijn tijd mee (en Netflix natuurlijk ;-)).

Latisha Snapchat Windesheim Flevoland