windesheim flevoland snapchat

Volg Windesheim Flevoland studenten op Snapchat

Nieuwsgierig naar hoe het er in het echt aan toe gaat bij onze hbo-opleidingen in Almere? Volg windesheimflevo op Snapchat.

Hoe ziet studeren er bij ons uit? Wat doe je als student op een dag? Via Snapchat krijg je een beeld van de lessen, de docenten, de sfeer en natuurlijk het studentenleven in het algemeen. Volg onze studenten daarom op windesheimflevo.

Hoe werkt het?

Via Snapchat geven een aantal studenten van verschillende opleidingen een kijkje in hun dagelijks studentenleven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat nemen zij je mee in hun belevenissen en beantwoorden al je vragen over hun studie en de hogeschool. Ook tijdens de open dag wordt er gesnapt door een student. De studenten zijn eerste- en tweedejaars.

Wie, wanneer en welke opleiding?

Deze studenten gaan voor je snapchatten tussen 22 en 24 mei. Wie je op welke dag kunt volgen check je hieronder.

Anna - Bedrijfskunde MER
Maandag 22 mei
Hoi! Mijn naam is Anna van Roon, 21 jaar oud en derdejaarsstudent Bedrijfskunde Management, Economie en Recht. Ben jij razend benieuwd wat ik allemaal doe op een dag of heb je vragen? Dan zie ik je op Snapchat!

Windesheim Flevoland Snapchat

Romana - Bedrijfseconomie
Dinsdag 23 mei
Ik ben Romana en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Almere en studeer Bedrijfseconomie aan het Windesheim Flevoland. Naast mijn studie sport ik veel en ga ik regelmatig uit met mijn vrienden. Waarom heb ik gekozen voor de studie BE, omdat ik later heel graag financieel manager wil worden. Nu vraagt men zich natuurlijk af waarom financieel manager? Nou sinds de economische crisis uitbrak ben ik heel erg geïnteresseerd geraakt in het financiële welzijn van een bedrijf. Bedrijfseconomie geeft mij de kennis die ik nodig heb om een bedrijf financieel gezond te houden.

Windesheim Flevoland Snapchat

Chayenne - HBO-Rechten
Woensdag 24 mei
Hoi allemaal! Ik ben Chayenne. Ik ben 18 jaar en studeer HBO-Rechten op het Windesheim Flevoland. Voor deze studie heb ik op het MBO juridisch medewerker gestudeerd. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broertje in Almere. Mijn hobby’s zijn lezen en uit eten gaan, ook houd ik van reizen. Ben jij geïnteresseerd in rechtsgeleerdheid en ben je benieuwd hoe een dag van een rechtenstudent eruit ziet, dan zit je op het juiste adres!

windesheim flevoland snapchat

Aanmelden open dag november 2017

Hulp bij studiekeuze