Associate degrees Windesheim Flevoland

Associate degrees bij Windesheim Flevoland

Wil jij een baan op hbo-niveau, maar vind je vier jaar studeren te lang? Dan zijn een van de 2-jarige Associate degree-opleidingen op Hogeschool Windesheim Flevoland iets voor jou.

Wat zijn de verschillen tussen Associate degree en een bachelor bij Hogeschool Windesheim in Almere? Wat kun je met een AD en voor wie is een AD interessant? Deze en nog meer vragen worden hier beantwoord!

Kom op zaterdag 10 november 2018 naar onze open dag. Maak kennis met onze hogeschool, onze AD-opleidingen en onze studenten.Hogeschool Windesheim Flevoland biedt de volgende Associate degree-opleidingen aan:

Bouwkundestudenten op de werkplaats

Bouwkunde Associate degree (duaal, 2 jaar)

Weten hoe je een complex bouwproject uitvoert? Je leert er alles over als je kiest voor de duale Associate degree Bouwkunde. Als je je diploma haalt ben jij specialist in duurzaam bouwen.
Ga naar Bouwkunde AD

 

Commerciële economie associate degree windesheim flevoland

Commerciële Economie Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Met de AD Commerciële Economie word je in 2 jaar opgeleid voor een sales- & accountmanagement- of marketingfunctie. Je leert meer over verkoopgesprekken, marktonderzoek, Google Adwords en meer.
Ga naar Commerciële Economie AD

 

Finance ADFinance Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Is de administratieve organisatie, de jaarrekening, belastingaangiftes of financiële advisering aan jou uitbesteed? En wil je de ins en outs leren kennen van financiële bedrijfsvoering? Kies voor de AD Finance.
Ga naar Finance AD


Officemanagement - studenten aan het werk

Officemanagement Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Weten hoe je het beste uit mensen kunt halen? Een officemanager is de spin in het web bij een bedrijf. Ben jij een doener en dol op organiseren, dan is deze Associate degree in twee jaar echt iets voor jou!
Ga naar Officemanagement AD

 

Ondernemen Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Weten hoe je een bedrijf opzet? Bij de Associate degree Ondernemen leer je alles over het leiden van een onderneming, van bedrijfsplan tot marketing. En je start meteen je eigen bedrijf!
Ga naar Ondernemen AD

 

Pedagogisch Educatief Medewerker ADPedagogisch Educatief Medewerker Associate degree (deeltijd, 2 jaar)

Kies voor de tweejarige AD Pedagogisch Educatief Medewerker (AD PEM) bij Windesheim Flevoland in Almere en daag jonge kinderen uit te leren en zich te ontwikkelen. De verwachte start is september 2018.
Ga naar Pedagogisch Educatief Medewerker AD

 

Sociaal werker in de zorgSociaal Werk in de Zorg Associate degree (deeltijd, 2 jaar)

Ga aan de slag als sociaal werker die oog heeft voor de actualiteit, zoals eigen regie van de burger, het inzetten van zijn netwerk en het samenwerken met professionals. De verwachte start is september 2018.
Ga naar Sociaal Werk in de Zorg

 

Softwaredevelopment-Ad-Windesheim Flevoland-hboniveau-2jaar

Software Development Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Weten hoe je software programma's maakt en test? Bij de Associate degree Software Development leer je alles over algoritmes en codes. Je leert websites en apps bouwen in een Agile ontwikkelproject.
Ga naar Software Development AD