Drie studenten met elkaar in gesprek

Associate degrees bij Windesheim in Almere

Wil jij een baan op hbo-niveau, maar vind je 4 jaar studeren te lang? Kies dan voor een van de 2-jarige Associate degree-opleidingen van hogeschool Windesheim in Almere.

Wat zijn de verschillen tussen een Associate degree en een bachelor bij hogeschool Windesheim in Almere? Wat kun je met een Ad en voor wie is een Ad interessant? Deze en nog meer vragen worden hier beantwoord!

Benieuwd naar onze Ad's in voltijd of duaal, kom dan naar een van onze open dagen. Benieuwd naar onze Ad's in deeltijd of duaal, bezoek dan een open avond. Je maakt dan kennis met onze hogeschool, onze Ad-opleidingen en onze studenten.

Voltijd en duaal

Meld je aan voor de open dag in Almere

Deeltijd en duaal

Kom naar de open avond van Windesheim in Almere

Associate degrees voltijd

Hogeschool Windesheim in Almere biedt de volgende Associate degree-opleidingen in voltijd aan:

Commerciële economie associate degree windesheim flevoland

Commerciële Economie Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Met de Ad Commerciële Economie van Windesheim in Almere word je in 2 jaar opgeleid voor een sales- & accountmanagement- of marketingfunctie. Je leert meer over marktonderzoek, Google AdWords en meer.
Ga naar Commerciële Economie Ad

 

Finance ADFinance Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Zijn jaarrekeningen, belastingaangiftes of financiële advisering aan jou uitbesteed? En wil je de ins en outs leren kennen van financiële bedrijfsvoering? Kies voor de Ad Finance bij Windesheim in Almere.
Ga naar Finance Ad


Officemanagement - studenten aan het werk

Officemanagement Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Weten hoe je het beste uit mensen kunt halen? Een officemanager is de spin in het web bij een bedrijf. Ben jij een doener en dol op organiseren, dan is deze Ad van Windesheim in Almere echt iets voor jou!
Ga naar Officemanagement Ad

 

Ondernemen Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Weten hoe je een bedrijf opzet? Bij de Ad Ondernemen van Windesheim in Almere leer je alles over het leiden van een onderneming, van bedrijfsplan tot marketing. En je start meteen je eigen bedrijf!
Ga naar Ondernemen Ad

 

Softwaredevelopment-Ad-Windesheim Flevoland-hboniveau-2jaar

Software Development Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Weten hoe je softwareprogramma's maakt en test? Bij de Ad Software Development van Windesheim in Almere leer je alles over algoritmes en codes. Je leert sites en apps bouwen in Agile ontwikkelprojecten.
Ga naar Software Development Ad

  

Associate degrees deeltijd of duaal

Daarnaast biedt hogeschool Windesheim in Almere de volgende Associate degree-opleidingen in deeltijd of als duale variant aan:

Bouwkundestudenten op de werkplaats

Bouwkunde Associate degree (duaal, 2 jaar)

Weten hoe je een complex bouwproject uitvoert? Je leert er alles over als je kiest voor de duale Ad Bouwkunde bij Windesheim in Almere. Als je je diploma haalt ben jij specialist in duurzaam bouwen.
Ga naar Bouwkunde Ad

 

Pedagogisch Educatief Medewerker ADPedagogisch Educatief Professional Associate degree (deeltijd, 2 jaar)

Kies voor de 2-jarige Ad Pedagogisch Educatief Professional bij Windesheim in Almere (voorheen Pedagogisch Educatief Medewerker) en daag jonge kinderen uit te leren en zich volop te ontwikkelen.
Ga naar Pedagogisch Educatief Professional Ad 

 

Sociaal werker in de zorgSociaal Werk in de Zorg Associate degree (deeltijd, 2 jaar)

Ga in deze Ad bij Windesheim in Almere aan de slag als sociaal werker die oog heeft voor actualiteit, zoals eigen regie van de burger, het inzetten van zijn netwerk en het samenwerken met professionals.
Ga naar Sociaal Werk in de Zord Ad