studeren bij windesheim in almere

Inschrijven

Weet je welke opleiding je wilt gaan doen? Check of je toelaatbaar bent tot de opleiding van je keuze. Meld je vervolgens aan via Studielink bij Windesheim in Almere

Toelating

Je kunt je inschrijven voor een opleiding als je een havo- of vwo-diploma hebt. Ook met een mbo-diploma, niveau 4 ben je toelaatbaar. Voor een aantal opleidingen gelden aanvullende eisen. Kijk bij de opleiding van je keuze welke eisen dit zijn.

Lees meer over toelating

Collegegeld

Als student betaal je elk jaar collegegeld. De hoogte van het wettelijke collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Studeer je voor het eerst aan een hbo? Dan betaal je het eerste en soms het tweede jaar de helft.

Bekijk wat jij straks betaalt

Hoe schrijf je je in?

Als je wilt studeren aan een van onze bacheloropleidingen of Associate degrees, dan moet je je inschrijven via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD-code nodig. Vraag deze code op tijd aan. Dit kun je aanvragen op de website van DigiD.

Lees meer over inschrijven

Haal het beste uit jezelf

Of je succes hebt in je studie hangt af van wat jij inbrengt: jouw talent, ambitie, inzet. Om je een goede start op de arbeidsmarkt te geven, leggen we de lat bewust hoog. Zowel voor onszelf als voor jou. 

Lees meer over studiesucces

Handleiding inschrijven

Lees in de handleiding die je hieronder kunt downloaden hoe je je kunt inschrijven via Studielink voor een hbo-bacheloropleiding of een Associate degree-opleiding bij hogeschool Windesheim in Almere.

Download de handleiding

Matching

We vinden het belangrijk dat de studie van jouw keuze goed bij je past. Daarom nodigen we je uit voor een matchingsdag. Je maakt kennis met de opleiding, andere aanmelders en huidige studenten.

Lees meer over matching