inschrijven hbo opleiding

Inschrijven

Weet je welke opleiding je wilt gaan doen? Check of je toelaatbaar bent tot de opleiding van je keuze. Meld je vervolgens aan via Studielink.

Toelating

Je kunt je inschrijven voor een opleiding als je een havo- of vwo-diploma hebt. Ook met een mbo-diploma, niveau 4 ben je toelaatbaar. Voor een aantal opleidingen gelden aanvullende eisen. Kijk bij de opleiding van je keuze welke eisen dit zijn.

Lees meer over toelating

Studiekeuzecheck

Het is zover: je weet wat je wilt studeren en hebt je aangemeld voor een opleiding. Fijn! Nu alleen nog de Studiekeuzecheck. Die is verplicht voor alle nieuwe studenten. 

Naar Studiekeuzecheck

Collegegeld

Als student betaal je elk jaar collegegeld. De hoogte van het wettelijke collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Bekijk wat jij straks betaalt

Hoe schrijf je je in?

Als je wilt studeren aan één van onze opleidingen, moet je je inschrijven via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD-code nodig. Vraag deze code op tijd aan. Dat kan op de website van DigiD.

Lees meer over inschrijven

Haal het beste uit jezelf

Of je succes hebt in je studie hangt af van wat jij inbrengt: jouw talent, ambitie, inzet. Om je een goede start op de arbeidsmarkt te geven, leggen we de lat bij Windesheim Flevoland bewust hoog. Zowel voor onszelf als voor jou. 

Lees meer over studiesucces

Handleiding inschrijven in Studielink

Lees in de handleiding hoe je je kunt inschrijven via Studielink voor een opleiding.