studeren bij windesheim in almere

De minors van Windesheim in Almere

Geef kleur aan je hbo-opleiding en volg een minor. Hieronder vind je ons aanbod voor semester 1 (2019-2020). De deadline voor het aanmelden is inmiddels verstreken. In november vind je hier de minors die je in semester 2 (2019-2020) bij ons kunt volgen.

Aanbod minors

Minors Almere Windesheim Flevoland

Composieten

Composieten worden toegepast als constructiemateriaal in onder meer vliegtuigen, auto’s en windmolens. In deze minor ga je aan de slag met dit materiaal én met een ontwerpopdracht.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Crossmediale Marketing

Naast lessen in (online) marketing, communicatie en digital analytics, krijg je in deze minor ook les in creatief schrijven, conceptontwikkeling en kwantitatief marktonderzoek.

Cyber & Law Security

Cyber Law & Security

Cyberspace en cybercrime zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De minor biedt je vanuit juridische invalshoeken, multidisciplinaire kennis in het recht en beheer van cyberspace.

Duurzaam Innoveren

Duurzaam Innoveren

In deze minor denk je na over jouw drijfveren op het gebied van duurzaamheid en verwerf je kennis en capaciteiten te waarmee jij straks vorm kan geven aan een duurzamere samenleving.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Forensic Social Work

Je richt je op preventie, signalering en aanpak van gedrags- en opvoedingsproblemen en (jeugd)criminaliteit. Vraagstukken staan centraal in relatie tot juridische kwesties en het rechtsstelsel.

Minors Almere Windesheim Flevoland

HR Analytics

Motivatie is een geldkanon en betrokkenheid van personeel een winstmaker. In deze minor leg je oorzakelijke verbanden bloot tussen zorgvuldig peoplemanagement en organisatieresultaten.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen

Welke hulp kun je bieden aan kinderen met een specifieke taalontwikkelingsstoornis en wie betrek je daarbij? Dat leer je in de minor Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Management Consultancy

Ben je geïnteresseerd in een carrière in consultancy? Wil je leren hoe jij vanuit jouw vakgebied organisaties kunt verbeteren en vernieuwen? in deze minor ga je aan de slag als adviseur bij een organisatie in Flevoland tijdens een Comakership.

Ondernemerschap

Meer dan 50% van de start-ups redt het niet in 5 jaar. Wil jij weten of je het ondernemers-DNA in je bloed hebt? Volg dan deze minor.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Online Marketing Communication

Hoe bouw je online een relatie op met je doelgroep? En welk businessmodel werkt online? Dat zijn vragen waar je je mee bezighoudt in de minor Online Marketing Communication. Je verwerft ‘insights’ en ‘tools’ die je nodig hebt om straks een succesvolle bijdrage te leveren aan de digitale transformatie!

Minors Almere Windesheim Flevoland

Pedagogische stromingen en onderwijsvernieuwing

Hoe zet je nieuwsgierigheid van leerlingen voorop in je onderwijs? In deze minor leer je alles over veranderingen en vernieuwingen in het onderwijs en doe je onderzoek hoe je dit kunt inzetten.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Sales & Accountmanagement

Hoe vang je teruglopende omzetten op? Hoe betreed je een nieuwe markt? En hoe verkoop je een nieuw product? Dat zijn vraagstukken in de minor Sales & Accountmanagement.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Zorg- en Welzijnsprocessen Beter Maken

Wil je zorg en ondersteuning bieden 'op het juiste moment, de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, door de juiste mensen en met de juiste middelen tegen aardbare kosten'. Volg deze minor.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Smart World

Internet of things, big data, robots en intelligent devices: het komt allemaal voorbij in deze minor. In een interdisciplinair team werk je samen aan een smart oplossing voor een echte opdrachtgever. 

Overzicht alle minors in Nederland

Bekijk het overzicht van alle minors in Nederland op Kies op Maat (al student bij ons, dan meld je je aan via Sharenet).