Minormarkt Hogeschool Windesheim Flevoland

Minors Hogeschool Windesheim Flevoland

Bekijk het overzicht van alle minors die onze hogeschool in Almere aanbiedt.

windesheim flevoland

Als hbo-student volg je in het derde of vierde jaar van je opleiding een minor. Dat is een specialisatie van een half jaar. Je kunt je aanmelden voor minors van het tweede semester 2017/2018 van maandag 9 oktober tot vrijdag 24 november. Let op: voor studenten van Windesheim Flevoland geldt een andere aanmeldprocedure en deadline (raadpleeg voor meer informatie Sharenet).

Aanbod minors

Windesheim Flevoland

Kinderen met taalontwikkelingsstoornissen

Welke hulp kun je bieden aan kinderen met een specifieke taalontwikkelingsstoornis en wie betrek je daarbij? Dat leer je in de minor Kinderen met taalontwikkelingsstoornissen.

Hogeschool Windesheim Flevoland

Marketing Management

In onze dynamische wereld wordt de rol van marketing steeds belangrijker. Elke organisatie dient een visie op de ontwikkelingen in de omgeving te hebben om daar een waardevolle rol in te blijven vervullen.


Windesheim Flevoland

Storytelling & (online) Media

Wil jij leren hoe je online de aandacht vasthoudt met een goed verhaal? In deze minor leer je hoe je via (online) media een verhaal vertelt.

Windesheim Flevoland

Strategisch Management

Deze minor is voor ambitieuze studenten die de richting willen gaan bepalen van bedrijven en organisaties en daarmee zeer bepalend willen zijn voor succes of falen van deze organisaties.

Windesheim Flevoland

Zorgprocessen beter maken

'Op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, door de juiste mensen, met de juiste middelen tegen zo laag mogelijk kosten zorg aanbieden'. Dat leer je bij de minor Zorgprocessen beter maken.

Inclusive Smart Cities

Inclusive Smart Cities is a semester program, specifically designed for international students who would like to take part in shaping a smart, healthy, social and sustainable future.

Overzicht alle minors in Nederland

Bekijk het overzicht van alle minors in Nederland op Kies Op Maat.