Minormarkt Hogeschool Windesheim Flevoland

De minors van Windesheim Flevoland

Bekijk het overzicht van alle minors.

"

Geef kleur aan je hbo-opleiding en volg een minor bij Windesheim Flevoland. Hieronder vind je ons aanbod voor semester 2, studiejaar 2018-2019.

Aanbod minors

Minors Almere Windesheim Flevoland

Cyber Law & Security

De minor heeft als doel aankomende hbo-professionals, vanuit een juridische invalshoek, multidisciplinaire kennis te geven in het recht en het beheer van cyberspace. Om dit doel te bereiken word je op een intensieve manier door deskundige docenten begeleid in jouw bewustwording en cognitieve ontwikkeling van vraagstukken rondom het fenomeen cyberspace.

Inclusive Smart Cities

Inclusive Smart Cities is a semester program, specifically designed for international students who would like to take part in shaping a smart, healthy, social and sustainable future.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Management Consultancy

Ben je geïnteresseerd in een carrière in consultancy? Wil je leren hoe jij vanuit jouw vakgebied organisaties kunt verbeteren en vernieuwen? Kies dan voor de minor Management Consultancy.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Marketing Management

In onze dynamische wereld wordt de rol van marketing steeds belangrijker. Elke organisatie dient een visie op de ontwikkelingen te hebben om daar een waardevolle rol in te blijven vervullen.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen

Welke hulp kun je bieden aan kinderen met een specifieke taalontwikkelingsstoornis en wie betrek je daarbij? Dat leer je in de minor Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Storytelling & Free Publcity

Wil jij leren hoe je online de aandacht vasthoudt met een goed verhaal? In de minor Storytelling & Free Publicity leer je hoe je via (online) media een verhaal vertelt.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Strategisch Management

Deze minor is voor ambitieuze studenten die de richting willen gaan bepalen van bedrijven en organisaties en daarmee zeer bepalend willen zijn voor succes of falen van deze organisaties.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Zorg- en Welzijnsprocessen Beter Maken

Wil je zorg- en welzijnsprocessen in kaart brengen, analyseren en verbeteren, met als doel patiënten zorg en ondersteuning te bieden met de juiste middelen tegen aanvaardbare kosten?

Overzicht alle minors in Nederland

Bekijk het overzicht van alle minors in Nederland op Kies op Maat.