Minormarkt Hogeschool Windesheim Flevoland

De minors van Windesheim Flevoland

Bekijk het overzicht van alle minors.

windesheim flevoland

Geef kleur aan je hbo-opleiding en volg een minor bij Windesheim Flevoland. Hieronder vind je ons aanbod voor semester 1, studiejaar 2018-2019.

Aanbod minors

Minors Almere Windesheim Flevoland

Composieten

Composieten worden toegepast als constructiemateriaal in bijvoorbeeld vliegtuigen, auto’s, windmolens en bouwproducten. In de minor Composieten leer je werken met dit materiaal en ga je aan de slag met een ontwerpopdracht.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Forensic social work

De minor Forensic social work richt zich op de preventie, signalering en aanpak van ernstige gedrags- en opvoedingsproblemen en (jeugd)criminaliteit. Actuele maatschappelijke vraagstukken staan centraal in relatie tot juridische kwesties en het rechtsstelsel.

Minors Almere Windesheim Flevoland

HR Analytics

Motivatie is een geldkanon en betrokkenheid van personeel een winstmaker. Met de minor HR Analytics, bedoeld voor toekomstige HR professionals én managers, leg je oorzakelijke verbanden bloot tussen zorgvuldig People Management en organisatieresultaten.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Kinderen met taalontwikkelingsstoornis

Welke hulp kun je bieden aan kinderen met een specifieke taalontwikkelingsstoornis en wie betrek je daarbij? Dat leer je in de minor Kinderen met taalontwikkelingsstoornis.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Management consultancy

Ben je geïnteresseerd in een carrière in consultancy? Wil je leren hoe jij vanuit jouw vakgebied organisaties kunt verbeteren en vernieuwen? Kies de minor Management consultancy.


Ondernemerschap

Altijd al je eigen bedrijf willen starten? In deze minor leer je op een praktische manier om je bedrijf op te zetten, risico’s te beperken en kansen te herkennen.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Online Marketing Communication

Dus jij weet alles over marketing en communicatie? Onmogelijk, want de digitale ontwikkelingen gaan zó snel! Volg deze minor zodat jij straks weet hoe je online marketing en communicatie effectief inzet.


Minors Almere Windesheim Flevoland

Pedagogische stromingen en onderwijsvernieuwing

Hoe zet je de nieuwsgierigheid van leerlingen voorop in het onderwijs? In deze minor leer je alles over veranderingen en vernieuwingen in het onderwijs en doe je onderzoek hoe je deze kunt inzetten op jouw onderwijsplek.


Minors Almere Windesheim Flevoland

Sales & accountmanagement

Hoe vang je teruglopende omzetten op? Hoe betreed je een nieuwe markt? En hoe verkoop je een nieuw product? Dat zijn vraagstukken binnen de minor Sales & accountmanagement.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Smart world

De wereld om ons heen digitaliseert en dat biedt mogelijkheden voor innovatie. Internet of things, big data, robots en intelligent devices: het komt allemaal voorbij in de minor Smart World. In een interdisciplinair team werk je samen aan een smart oplossing voor een echte opdrachtgever.

Sociaal ondernemerschap in organisaties

Droom jij ervan om grote maatschappelijke thema’s aan te pakken? Wil jij jouw talenten inzetten om een positieve impact te realiseren op mens en milieu? Streef jij naar betekenisvol leven en werken? Kies de minor Sociaal ondernemerschap.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Storytelling & (online) Media

Wil jij leren hoe je online de aandacht vasthoudt met een goed verhaal? In deze minor leer je hoe je via (online) media een verhaal vertelt.

Minors Almere Windesheim Flevoland

Zorgprocessen beter maken

Zorgprocessen in kaart brengen, analyseren en verbeteren. Met als doel patiënten zorg en ondersteuning bieden ‘op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, door de juiste mensen, met de juiste middelen tegen aanvaardbare kosten'. Dat leer je bij de minor Zorgprocessen beter maken.

Overzicht alle minors in Nederland

Bekijk het overzicht van alle minors in Nederland op Kies Op Maat.