studeren bij windesheim in almere

Bedrijfskunde (Bedrijfskunde MER)

Kies voor de hbo-opleiding Bedrijfskunde (voorheen Bedrijfskunde MER) op hogeschool Windesheim in Almere als je nieuwsgierig bent naar het verbeteren en het vernieuwen van bedrijfsprocessen.

Studieprogramma Bedrijfskunde

In de bacheloropleiding Bedrijfskunde start je met een brede bedrijfskundige basis. Je volgt vakken als operationeel management, advies & consultancy en cost accounting. Kennis die je in colleges opdoet, pas je direct toe in Comakerships en een stage.

Alles over de studie Bedrijfskunde

Opleiding Bedrijfskunde in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Vanaf het eerste jaar van de hbo-opleiding Bedrijfskunde ga je met praktijkopdrachten aan de slag. Ook Comakerships staan op het menu: echte opdrachten voor bedrijven die je zelf uitvoert en oplevert, zoals bij de Rabobank, de gemeente Almere of KLM.

Bedrijfskunde in de praktijk

Topopleiding

Keuzegids Hbo 2019'Bedrijfskunde bij Windesheim in Almere is een topopleiding. Studenten zijn zeer te spreken over de inhoud van de studie.'

Open dag bij Bedrijfskunde

Bij Bedrijfskunde is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht