Hbo-opleiding Bedrijfskunde MER Windesheim Flevoland

Bedrijfskunde (Bedrijfskunde MER)

Kies voor de hbo-opleiding Bedrijfskunde (voorheen Bedrijfskunde MER) als je nieuwsgierig bent naar het verbeteren en het vernieuwen van bedrijfsprocessen.

Studieprogramma Bedrijfskunde

In de bacheloropleiding Bedrijfskunde start je met een brede bedrijfskundige basis. Je volgt vakken als operationeel management, advies & consultancy en cost accounting. Kennis die je in colleges opdoet, pas je direct toe in Comakerships en een stage.

Alles over de studie Bedrijfskunde

Opleiding Bedrijfskunde in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Vanaf het eerste jaar van de hbo-opleiding Bedrijfskunde ga je met praktijkopdrachten aan de slag. Ook Comakerships staan op het menu: echte opdrachten voor bedrijven die je zelf uitvoert en oplevert, zoals bij de Rabobank, de gemeente Almere of KLM.

Bedrijfskunde in de praktijk

Het Comakership van Sven

Sven kwam op 19-jarige leeftijd binnen bij een prestigieuze bank: ‘Werknemers van KAS BANK in Londen, Frankfurt en Amsterdam profiteren dagelijks van de procesverbetering die ik voorgesteld heb.’

Wat vindt Sven van Bedrijfskunde?

Extra voorlichtingsavond

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met de hbo-opleiding Bedrijfskunde, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij Bedrijfskunde

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Bedrijfskunde biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij Bedrijfskunde