studeren bij windesheim in almere

Bedrijfskunde (Bedrijfskunde MER)

Kies voor de hbo-opleiding Bedrijfskunde (voorheen Bedrijfskunde MER) op hogeschool Windesheim in Almere als je nieuwsgierig bent naar het verbeteren en het vernieuwen van bedrijfsprocessen.

Studieprogramma Bedrijfskunde

In de bacheloropleiding Bedrijfskunde start je met een brede bedrijfskundige basis. Je volgt vakken als operationeel management, advies & consultancy en cost accounting. Kennis die je in colleges opdoet, pas je direct toe in Comakerships en een stage.

Alles over de studie Bedrijfskunde

Opleiding Bedrijfskunde in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Vanaf het eerste jaar van de hbo-opleiding Bedrijfskunde ga je met praktijkopdrachten aan de slag. Ook Comakerships staan op het menu: echte opdrachten voor bedrijven die je zelf uitvoert en oplevert, zoals bij de Rabobank, de gemeente Almere of KLM.

Bedrijfskunde in de praktijk

Het Comakership van Sven

Sven kwam op 19-jarige leeftijd binnen bij een prestigieuze bank: ‘Werknemers van KAS BANK in Londen, Frankfurt en Amsterdam profiteren dagelijks van de procesverbetering die ik voorgesteld heb.’

Wat vindt Sven van Bedrijfskunde?

Open dag bij Bedrijfskunde

Maak kennis met de opleiding Bedrijfskunde, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen bij Bedrijfskunde

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim bij je past. Je kunt al je vragen stellen, de sfeer bij ons proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Bedrijfskunde biedt wat jij ervan verwacht.

Kom proefstuderen bij Bedrijfskunde