studeren bij windesheim in almere

Bedrijfskunde Contact opnemen

Als de opleiding Bedrijfskunde je interesseert, wil je er natuurlijk meer over te weten komen. Neem contact met ons op!

Vragen?

Voor alle vragen over studeren en de opleiding Bedrijfskunde kun je contact opnemen met het Windesheim Informatiecentrum: 088 - 469 88 88 of stuur een e-mail naar info@windesheimflevoland.nl.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.

Logo Whatsapp WhatsApp: het Informatiecentrum van Windesheim in Almere is op bovenstaande tijden ook bereikbaar via WhatsApp. Voeg 06 - 220 993 67 toe aan je contacten en app je vraag. 

Toch nog twijfel?

Zeker weten of dit de juiste studie voor je is? Doe de studiekeuzetest!

Ontmoet ons op social media

Wil je ons een vraag stellen, up to date blijven over alles wat met hogeschool Windesheim te maken heeft, de sfeer proeven en/of zien en horen hoe studenten het bij ons vinden? Check ons dan op social media!

Facebook: volg ons op Facebook voor verhalen van studenten, studietips, nieuws, vlogs en meer. Of kijk op de eigen Facebook-pagina van Bedrijfskunde.

Snapchat Snapchat: onze eigen studenten beantwoorden je vragen op Snapchat via windesheimflevo.

Instagram Instagram: op @windesheimflevo zie je vooral wat er op en rond onze hogeschool gebeurt.

Ga naar de Twitterpagina van Windesheim Twitter: via @WindesheimFlevo houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen.

Ga naar het Youtube kanaal van Windesheim YouTube: naast video’s van opleidingen vind je op ons YouTube-kanaal vlogs en algemene video’s over Windesheim in Almere.