Hbo-opleiding Bouwkunde Windesheim in Almere

Bouwkunde Praktisch

Lees alles over voorlichtingsactiviteiten, kosten, inschrijven en meer.

Inschrijven

Is de opleiding Bouwkunde dé studie voor jou? Schrijf je dan in op de website van Studielink. Hier regel je als student gelijk je studiefinanciering en een ov-studentenkaart.

Schrijf je nu in voor Bouwkunde

Studiekosten

Als student betaal je bij ons elk studiejaar collegegeld. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten voor studiemateriaal, boeken, excursies en een goede laptop.

Bekijk studiekosten

Almere: jongste studentenstad

Almere is de jongste studentenstad van Nederland! Je hebt er als student alle voorzieningen die je nodig hebt en als iets er niet is, organiseren studenten het wel zelf. 

Lees alles over studeren in Almere

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de bacheloropleiding Bouwkunde, over inschrijven, toelating of inhoud studie? Wij beantwoorden je vragen graag. Bel 0900 - 8899, app Logo Whatsapp 06 - 514 232 56 of stuur ons een mailtje met je vraag!

Neem contact met ons op

Open dag bij Bouwkunde

Bij Bouwkunde is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.


Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.


Stel je vraag

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim Flevoland zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat aan? Windesheim Flevoland helpt je! Er zijn minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden je ondersteuning om tegelijkertijd te studeren en te ondernemen. Lees meer over onze studentondernemers.

Studentbegeleiding

Bij Windesheim Flevoland staat studentbegeleiding hoog in het vaandel. Jouw studentbegeleider begeleidt jou intensief bij je studie, zodat je succesvol studeert en je talenten kunt ontwikkelen. Heb je daarnaast behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim Flevoland je op meerdere manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim Flevoland! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.