Ondernemerschap en Retail Management

Commerciële Economie

Kies voor de 4-jarige hbo-opleiding Commerciële Economie bij hogeschool Windesheim in Almere als je wilt leren hoe je met marketing een sterk merk bouwt.

De studie Commerciële Economie

Waarom zijn Apple, Coca-Cola en Coolblue succesvol? Ze weten wat hun klanten willen. In de bachelor Commerciële Economie leer je hoe je een nieuw product in de markt zet, trends signaleert, marktonderzoek doet en hoe je (online) marketingplannen schrijft.

Alles over Commerciële Economie

Commerciële Economie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Van certificaten tot Comakerships: in de opleiding Commerciële Economie werk je aan projecten en opdrachten voor echte opdrachtgevers (Comakerships) en haal je ook al certificaten voor Google Analytics en AdWords, een must in het bedrijfsleven!

Commerciële Economie in de praktijk

Topopleiding

Keuzegids Hbo 2019'Commerciële Economie in Almere mag zich net als voorgaande jaren een topopleiding noemen. De kleinschalige opleiding is een echte aanrader.'

Open dag Commerciële Economie

Bij Commerciële Economie is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht