Hbo-opleiding Commerciële Economie Windesheim Flevoland

Commerciële Economie

Kies de voor 4-jarige hbo-opleiding Commerciële Economie als je wilt leren hoe je met marketing een sterk merk bouwt.

De studie Commerciële Economie

Waarom zijn Apple, Coca-Cola en Coolblue succesvol? Ze weten wat hun klanten willen. In de bachelor Commerciële Economie leer je hoe je een nieuw product in de markt zet, trends signaleert, marktonderzoek doet en hoe je (online) marketingplannen schrijft.

Alles over Commerciële Economie

Commerciële Economie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Van certificaten tot Comakerships: in de opleiding Commerciële Economie werk je aan projecten en opdrachten voor echte opdrachtgevers (Comakerships) en haal je ook al certificaten voor Google Analytics en AdWords, een must in het bedrijfsleven!

Commerciële Economie in de praktijk

Dit is een Topleiding

Keuzegids Hbo 2019'Windesheim Almere mag zich net als vorig jaar een topopleiding noemen. De kleinschalige opleiding in Almere is een echte aanrader.'

Extra voorlichtingsavond

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met de studie Commerciële Economie, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij deze opleiding

Proefstuderen is hét moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Commerciële Economie biedt wat je verwacht.

Kom proefstuderen bij deze studie