Commerciële Economie Associate degree Windesheim in Almere

Commerciële Economie Associate degree 2-jarige opleiding

Kies de Ad Commerciële Economie bij hogeschool Windesheim in Almere. Deze 2-jarige studie bereidt je voor op een uitdagende sales- of marketingfunctie.

De Ad Commerciële Economie

Succesvolle bedrijven als Canon, Coolblue en Microsoft weten wat hun klanten willen. Dit is de sleutel tot succes voor verkopers en marketeers. In de Ad Commerciële Economie ga je onder andere aan de slag met marktonderzoek en AdWords.

Alles over deze Ad-opleiding

Commerciële Economie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In het eerste jaar van de Ad Commerciële Economie krijg je een brede basis. Hierna specialiseer je je: Crossmediale Marketing of Sales & Accountmanagement. Tijdens een Comakership ga je met deze specialisatie in de praktijk ook echt aan de slag.

De Ad-opleiding in de praktijk

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (Ad) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een bachelor. Na de Ad haal je in 2 jaar je bachelordiploma Commerciële Economie. 

Lees meer over Associate degrees

Open dag Commerciële Economie

Bij de Ad Commerciële Economie is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht