Commerciële Economie Associate degree Windesheim in Almere

Commerciële Economie Associate degree 2-jarige opleiding

Kies de Ad Commerciële Economie bij hogeschool Windesheim in Almere. Deze 2-jarige studie bereidt je voor op een uitdagende sales- of marketingfunctie.

De Ad Commerciële Economie

Succesvolle bedrijven als Canon, Coolblue en Microsoft weten wat hun klanten willen. Dit is de sleutel tot succes voor verkopers en marketeers. In de Ad Commerciële Economie ga je onder andere aan de slag met marktonderzoek en AdWords.

Alles over deze Ad-opleiding

Commerciële Economie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In het eerste jaar van de Ad Commerciële Economie krijg je een brede basis. Hierna specialiseer je je: Crossmediale Marketing of Sales & Accountmanagement. Tijdens een Comakership ga je met deze specialisatie in de praktijk ook echt aan de slag.

De Ad-opleiding in de praktijk

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (Ad) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een bachelor. Na de Ad haal je in 2 jaar je bachelordiploma Commerciële Economie. 

Lees meer over Associate degrees

Open dag Commerciële Economie

Maak kennis met de Ad Commerciële Economie, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichting bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen bij de Ad-opleiding

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim bij je past. Je kunt je vragen stellen, de sfeer proeven én uitvinden of de Ad-studie Commerciële Economie in Almere biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij de opleiding