Commerciële Economie Associate degree Windesheim Flevoland

Commerciële Economie Associate degree 2-jarige opleiding

Kies de AD Commerciële Economie bij hogeschool Windesheim Flevoland. Deze 2-jarige studie bereidt je voor op een uitdagende sales- of marketingfunctie.

De AD Commerciële Economie

Succesvolle bedrijven als Canon, Coolblue en Microsoft weten wat hun klanten willen. Dit is de sleutel tot succes voor verkopers en marketeers. In de AD Commerciële Economie ga je onder andere aan de slag met marktonderzoek en AdWords.

Alles over deze AD-opleiding

In de praktijk en specialisatie

In het eerste jaar krijg je een brede basis. Aan het eind van het tweede jaar kies je een specialisatie: Crossmediale Marketing of Sales & Accountmanagement. Daarnaast duik je tijdens de opleiding direct de praktijk in met onder andere een Comakership.

Lees meer over Comakerships

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (AD) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een reguliere bacheloropleiding. Ideaal als je 4 jaar studeren te lang vindt of als je al enige werkervaring hebt.

Lees meer over Associate degrees

Doorstuderen

Heb je na 2 jaar studeren de smaak te pakken gekregen en wil je verder studeren? Dan kun je doorstromen naar de bacheloropleiding Commerciële Economie en in 2 jaar je bachelordiploma halen. Deze opleiding sluit direct aan op de AD.

Meer over Commerciële Economie

Open dag

Maak kennis met de Associate degree Commerciële Economie, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de Associate degree Commerciële Economie biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen