Journalistiek

Communicatie

Kies voor de hbo-opleiding Communicatie bij hogeschool Windesheim in Almere en leer alles over online & offline media, pr-acties, marketing, tekstschrijven en events.

Studieprogramma Communicatie

Je leert in de hbo-opleiding Communicatie hoe je communicatiestrategieën bedenkt en middelen inzet om je boodschap over te brengen: met een nieuws- of persbericht, reclamecampagne of een creatieve actie om free publicity én exposure te genereren.

Alles over de studie Communicatie

Opleiding Communicatie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Bij de bachelor Communicatie werk je al vanaf de start aan je cv via een stage en door Comakerships: opdrachten voor echte opdrachtgevers die je zelf werft en uitvoert, bijvoorbeeld over online marketing. Daar is veel vraag naar vanuit het bedrijfsleven.

Communicatie in de praktijk

Het project van Daisy en Emel

Een personeelsfeest voor G-Star, hoe doen studenten Communicatie dat? 'Het lastigste was wel een budget te bepalen. We vroegen offertes op voor dj’s, aankleding en catering. Helaas was Afrojack toch iets te duur.'

Wat vinden ze van Communicatie?

Open dag bij Communicatie

Maak kennis met de studie Communicatie, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen of meelopen

Proefstuderen of een keer meelopen is hét moment om uit te vinden of Windesheim bij je past. Stel al je vragen, proef de sfeer én ontdek of de hbo-opleiding Communicatie in Almere biedt wat jij ervan verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen