Hbo-opleiding Communicatie Windesheim Flevoland

Communicatie

Kies voor de hbo-opleiding Communicatie en leer alles over online & offline media, pr-activiteiten, marketing, tekstschrijven en events.

Studieprogramma Communicatie

Je leert in de opleiding Communicatie hoe je communicatiestrategieën bedenkt en diverse middelen inzet om een boodschap over te brengen: met een pers- of nieuwsbericht, reclamecampagne of een creatieve actie om free publicity te genereren.

Alles over de studie Communicatie

Opleiding Communicatie in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen

Vanaf het begin van je studie werk je al aan je cv via een stage en door verschillende Comakerships: opdrachten voor echte opdrachtgevers die je zelf werft en uitvoert, bijvoorbeeld over online marketing. Daar is veel vraag naar vanuit het bedrijfsleven.

Lees meer over Comakerships

Daisy en Emel aan het woord

Een personeelsfeest organiseren voor G-Star, dat deden tweedejaarsstudenten Communicatie Daisy Mulders en Emel Koç. Ze werkten het tot in de kleinste details uit. Het eindresultaat: veel nieuwe inzichten.

Lees het interview met hen

Open dag bij Communicatie

Maak kennis met Communicatie, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen of Meelopen

Proefstuderen of meelopen is hét moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Stel al je vragen, proef de sfeer én ontdek of de hbo-studie Communicatie biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen