Hbo-opleiding Communicatie Windesheim Flevoland

Communicatie

Kies voor de hbo-opleiding Communicatie en leer alles over online & offline media, pr-acties, marketing, tekstschrijven en events.

Studieprogramma Communicatie

Je leert in de hbo-opleiding Communicatie hoe je communicatiestrategieën bedenkt en middelen inzet om je boodschap over te brengen: met een nieuws- of persbericht, reclamecampagne of een creatieve actie om free publicity én exposure te genereren.

Alles over de studie Communicatie

Opleiding Communicatie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Bij de bachelor Communicatie werk je al vanaf de start aan je cv via een stage en door Comakerships: opdrachten voor echte opdrachtgevers die je zelf werft en uitvoert, bijvoorbeeld over online marketing. Daar is veel vraag naar vanuit het bedrijfsleven.

Communicatie in de praktijk

Het project van Daisy en Emel

Een personeelsfeest voor G-Star, hoe doen studenten Communicatie dat? 'Het lastigste was wel een budget te bepalen. We vroegen offertes op voor dj’s, aankleding en catering. Helaas was Afrojack toch iets te duur.'

Wat vinden ze van Communicatie?

Extra voorlichting Communicatie

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met de hbo-opleiding Communicatie, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen of meelopen

Proefstuderen of een keer meelopen is hét moment om uit te vinden of Windesheim Flevoland bij je past. Stel al je vragen, proef de sfeer én ontdek of de hbo-opleiding Communicatie biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen