Hbo-opleiding Bedrijfseconomie Windesheim Flevoland

Finance Associate degree 2-jarige opleiding

Ins en outs leren kennen van financiële bedrijfsvoering? Ben je naast een doener ook een denker? Kies voor de AD Finance.

Studieprogramma AD Finance

Je komt van alles te weten over de in- en externe omgeving en de invloed ervan op de financiële processen binnen organisaties. Je leert in deze 2-jarige AD-opleiding onder andere hoe je zelfstandig een financiële administratie opzet.

Alles over de AD Finance

Meteen praktijkervaring opdoen

In de AD-opleiding Finance ontwikkel je je niet alleen door in de collegebanken kennis op te doen van financiële processen, je gaat in het eerste jaar van de AD-opleiding ook meteen praktisch aan de slag in projecten en werken aan ICT-vaardigheden. 

Lees meer over Comakerships

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (AD) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een bacheloropleiding. Ideaal als je van het mbo komt en je 4 jaar studeren te lang vindt of als je al enige werkervaring hebt.

Lees meer over Associate degrees

Doorstuderen

Heb je na 2 jaar studeren de smaak te pakken gekregen en wil je verder studeren? Dan kun je doorstromen naar de bacheloropleiding Finance & Control en in 2 jaar je bachelordiploma halen.

Meer over Finance & Control

Open dag AD Finance

Maak kennis met de AD Finance, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de Associate degree Finance biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij AD Finance