Drie studenten die staan voor een scrumbord

Finance Associate degree 2-jarige opleiding

Ins en outs leren kennen van financiële bedrijfsvoering? Ben je naast een doener ook een denker? Kies voor de Ad Finance bij hogeschool Windesheim in Almere.

Studieprogramma Ad Finance

Je komt van alles te weten over de in- en externe omgeving en de invloed ervan op de financiële processen binnen organisaties. Je leert in deze 2-jarige Associate degree-opleiding onder andere hoe je zelfstandig een financiële administratie opzet.

Alles over de Ad Finance

Opleiding Ad Finance in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In de Ad-opleiding Finance ontwikkel je je niet alleen door in de collegebanken kennis op te doen van financiële processen, je gaat in het eerste jaar van de Ad-opleiding ook meteen praktisch aan de slag in projecten en je werkt aan je ICT-vaardigheden.

Ad Finance in de praktijk

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (Ad) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een bachelor. Na de Ad kun je in 2 jaar je bachelordiploma Finance & Control halen.

Lees meer over Associate degrees

Open dag bij Ad Finance

Bij de Ad Finance is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht