Groepje studenten tekst: klantportaal maken

HBO-ICT

Word ICT’er en ontwikkel slimme ICT-oplossingen om bedrijfsprocessen te verbeteren. Je koppelt vraag en aanbod van informatie aan elkaar en leert in deze studie veel in de praktijk.

Studieprogramma HBO-ICT

Je leert in de opleiding HBO-ICT websites, apps en (smart) software bouwen volgens de Agile ontwikkelmethode, maar ook bedrijfsprocessen analyseren. Van sensoren tot apps en big data tot het Internet of Things.

Alles over de opleiding HBO-ICT

Opleiding HBO-ICT in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen

Tijdens je studie HBO-ICT bouw je aan je cv door echte praktijkopdrachten die je voorbereiden op de praktijk: Comakerships. Je werkt drie dagen aan projecten voor bedrijven en organisaties en volgt colleges die hierop aansluiten.

Lees meer over Comakerships

Student Wieke aan het woord

‘Ik werd behandeld als gewone werknemer. Ik kreeg veel vrijheid en ze nemen mijn mening en voorstellen serieus. Ik merk dat we tijdens de opleiding goed klaargestoomd werden voor de arbeidsmarkt.’

Lees het interview met Wieke

Open dag bij HBO-ICT

Maak kennis met HBO-ICT, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Meelopen of Proefstuderen?

Proefstuderen of meelopen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen én ontdekken of HBO-ICT biedt wat jij verwacht.

Kom meelopen of proefstuderen