Groepje studenten tekst: klantportaal maken

HBO-ICT

Word ICT’er en ontwikkel slimme ICT-oplossingen om bedrijfsprocessen te verbeteren. Je koppelt vraag en aanbod van informatie aan elkaar en leert in de opleiding HBO-ICT veel in de praktijk.

Studieprogramma HBO-ICT

Je leert in de opleiding HBO-ICT hoe je websites, apps en (smart) software bouwt volgens de Agile ontwikkelmethode, maar ook hoe je bedrijfsprocessen analyseert. Je gaat aan de slag met sensoren en apps en van big data tot het Internet of Things.

Alles over de opleiding HBO-ICT

Opleiding HBO-ICT in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Tijdens de opleiding HBO-ICT bouw je aan je eigen cv door echte praktijkopdrachten uit te voeren die je voorbereiden op de praktijk: Comakerships. Je werkt drie dagen aan projecten voor bedrijven en organisaties en volgt colleges die hierop aansluiten.

HBO-ICT in de praktijk

Het Comakership van Wieke

‘Ik werd behandeld als gewone werknemer. Ik kreeg veel vrijheid en ze nemen mijn mening en voorstellen serieus. Ik merk dat we tijdens de opleiding goed klaargestoomd werden voor de arbeidsmarkt.’

Wat vindt Wieke van HBO-ICT?

Open dag bij HBO-ICT

Maak kennis met de opleiding HBO-ICT, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je nu aan voor de open dag

Proefstuderen of meelopen

Proefstuderen of een keer meelopen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen én ontdekken of de opleiding HBO-ICT biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen