Groepje studenten jongen met laptop

HBO-Rechten Praktisch

Lees alles over voorlichtingsactiviteiten, kosten, inschrijven en meer.

Inschrijven

Is de opleiding HBO-Rechten dé studie voor jou? Schrijf je dan in op de website van Studielink. Hier regel je als student gelijk je studiefinanciering en een ov-studentenkaart.

Schrijf je nu in voor HBO-Rechten

Studiekosten

Als student betaal je bij ons elk studiejaar collegegeld. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten voor studiemateriaal, boeken, excursies en een goede laptop.

Bekijk studiekosten

Almere: jongste studentenstad

Almere is de jongste studentenstad van Nederland! Je hebt er als student alle voorzieningen die je nodig hebt en als iets er niet is, organiseren studenten het wel zelf. 

Lees alles over studeren in Almere

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de bacheloropleiding HBO-Rechten, over inschrijven, toelating of inhoud studie? Wij beantwoorden graag je vragen. Bel 0900 - 8899, app Logo Whatsapp 06 - 514 232 56 of stuur een mailtje met je vraag!

Neem contact met ons op

Bezoek de open dag

Maak kennis met HBO-Rechten, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Kom proefstuderen

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de opleiding HBO-Rechten in Almere biedt wat jij ervan verwacht.

Meld je aan voor proefstuderen

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim in Almere zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat aan? Windesheim in Almere helpt je! Er zijn minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden je ondersteuning om tegelijkertijd te studeren en te ondernemen. Lees meer over onze studentondernemers.

Studentbegeleiding

Bij Windesheim in Almere staat studentbegeleiding hoog in het vaandel. Jouw studentbegeleider begeleidt jou intensief bij je studie, zodat je succesvol studeert en je talenten kunt ontwikkelen. Heb je daarnaast behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op meerdere manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim in Almere! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.