Hbo-opleiding Human Resource Management (HRM) Windesheim Flevoland

Human Resource Management

Kies Human Resource Management (HRM) als je na je opleiding een belangrijke bijdrage wilt leveren aan de belangrijkste succesfactor van een organisatie: de mensen.

Studieprogramma HRM

Het curriculum van de opleiding Human Resource Management is een combinatie van kennis-, project- en begeleidingsvakken. Je leert hoe je als HR-professional in de context van arbeidsorganisaties een (mens)bepalende rol speelt.

Alles over de opleiding HRM

De opleiding HRM in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen!

Jouw toekomstige werk heeft alles te maken met inspelen op ontwikkelingen binnen en buiten een organisatie. Daarom besteden we veel aandacht – uniek in Nederland – aan HR Analytics, maar ga je ook veel de praktijk in.

Lees meer over Comakerships

HRM-student Sabrina vertelt

'Door de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn Comakership ben ik nu een HR-professional die ook kennis heeft van het arbeidsrecht. Het leuke is nu dat collega’s mij vragen stellen over arbeidsrecht.

Lees het interview met Sabrina

Open dag 

Maak kennis met HRM, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of Human Resource Management biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen