Hbo-opleiding Human Resource Management (HRM) Windesheim Flevoland

Human Resource Management bij Windesheim Flevoland

Kies Human Resource Management (HRM) als je na je opleiding een belangrijke bijdrage wilt leveren aan de belangrijkste succesfactor van een organisatie: de mensen.

Studieprogramma HRM

Het curriculum van de opleiding Human Resource Management bestaat uit een cominatie van kennis-, vaardigheid-, project- en begeleidingsvakken die je opleiden tot een beschaafd brutale HRM’er. Je leert hoe je als HR-professional in de context van arbeidsorganisaties een (mens)bepalende rol speelt: leidend, alert, assertief, gedreven.

Alles over de opleiding HRM

De ideale HR-professional …

  • is ondernemend en goed in staat om zich ‘beschaafd brutaal’ te profileren
  • voelt mensen goed aan en is een echte bemiddelaar
  • heeft oog voor de kwaliteiten én de ontwikkelpunten van mensen 
  • kan stimuleren en enthousiasmeren 
  • spreekt de taal van het management, het bestuur en/of leidinggevenden

Meteen praktijkervaring opdoen!

Jouw toekomstige werk heeft alles te maken met inspelen op ontwikkelingen binnen en buiten een organisatie. Daarom besteden we veel aandacht – uniek in Nederland – aan HR Analytics, maar ga je ook veel de praktijk in tijdens projecten, Comakerships (vraagstukken van echte opdrachtgevers) en (buitenland)stages. Dat staat goed op je cv!

Lees meer over Comakerships

Jouw toekomst als HRM'er

Als HR-professional (bege)leid je na je studie Human Resource Management managers bij vraagstukken over werving & selectie, beloning, functiebeschrijvingen en ethiek, maar je adviseert management en directie ook bij bijvoorbeeld reorganisaties en bezuinigingen. Jij zoekt de optimale balans tussen de belangen van werkgevers en de drijfveren van al hun medewerkers.

Lees meer over toekomst en beroep

Maak kennis met ons op YouTube

HRM-student Sabrina vertelt

'Door de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn Comakership ben ik nu een HR-professional die ook kennis heeft van het arbeidsrecht. Het leuke is nu dat collega’s met een vraag over het arbeidsrecht bij mij terechtkunnen. Ik wil als afgestudeerde hbo’er aan bedrijven laten zien dat HR niet alleen maar geld kost, maar een organisatie juist ook geld kan opleveren.’

Lees het interview met Sabrina