Hbo-opleiding Human Resource Management (HRM) Windesheim in Almere

Human Resource Management

Kies de hbo-opleiding Human Resource Management (HRM) bij hogeschool Windesheim in Almere als je na je opleiding een belangrijke bijdrage wilt leveren aan dé succesfactor van een organisatie: de mensen.

Studieprogramma HRM

Omdat je in je werk vaak anderen moet overtuigen, leidt de hbo-opleiding Human Resource Management je op tot wat wij een beschaafd brutale HRM’er noemen, die de mens in de eerste plaats als dé succesfactor in arbeidsorganisaties ziet.

Alles over de opleiding HRM

De opleiding HRM in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Hoe speel je in op trends in en buiten organisaties? Dit leer je in de hbo-opleiding Human Resource Management – uniek in Nederland – door middel van HR Analytics. Ook ga je de praktijk in met Comakerships: opdrachten die je zelf werft en uitvoert.

HRM in de praktijk

Het Comakership van Sabrina

'Door ervaringen die ik heb opgedaan in mijn Comakership ben ik een Human Resource-professional die ook kennis heeft van het arbeidsrecht. Het leuke is nu dat collega’s mij vragen stellen over arbeidsrecht.'

Wat vindt Sabrina van HRM?

Open dag bij HRM

Bij Human Resource Management is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht