Hbo-opleiding Human Resource Management (HRM) Windesheim Flevoland

Human Resource Management

Kies de hbo-opleiding Human Resource Management (HRM) als je na je opleiding een belangrijke bijdrage wilt leveren aan dé succesfactor van een organisatie: de mensen.

Studieprogramma HRM

Omdat je in je werk vaak anderen moet overtuigen, leidt de hbo-opleiding Human Resource Management je op tot wat wij een beschaafd brutale HRM’er noemen, die de mens in de eerste plaats als dé succesfactor in arbeidsorganisaties ziet.

Alles over de opleiding HRM

De opleiding HRM in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Hoe speel je in op trends in en buiten organisaties? Dit leer je in de hbo-opleiding Human Resource Management – uniek in Nederland – door middel van HR Analytics. Ook ga je de praktijk in met Comakerships: opdrachten die je zelf werft en uitvoert.

HRM in de praktijk

Het Comakership van Sabrina

'Door ervaringen die ik heb opgedaan in mijn Comakership ben ik een Human Resource-professional die ook kennis heeft van het arbeidsrecht. Het leuke is nu dat collega’s mij vragen stellen over arbeidsrecht.'

Wat vindt Sabrina van HRM?

Extra voorlichtingsavond

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met Human Resource Management, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij HRM

Proefstuderen is hét moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Stel je vragen proef de sfeer én ontdek zelf of de hbo-opleiding Human Resource Management biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij HRM