Header Lerarenopleiding Basisonderwijs_Pabo

Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo)

Kies voor de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) bij hogeschool Windesheim in Almere en draag bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Studieprogramma Pabo

We leiden je op tot een inspirerende en innovatieve leraar. De basis is het leren lesgeven. Je helpt kinderen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vanaf de start van de Lerarenopleiding Basisonderwijs ben je bezig met vakinhoud én pedagogiek.

Alles over deze lerarenopleiding

De Pabo in beeld


Na de opleiding

Met je Pabo-diploma kun je aan de slag in groep 1 tot en met 8 van de basisschool of in het speciaal basisonderwijs. Ben je na het volgen van deze opleiding nog niet uitgestudeerd? Dan kun je ook verder met een master.

Dit kun je doen na de Pabo

Het Comakership van Dunja

Dunja ontwikkelde met studiegenoten een werkmap om samenwerken te stimuleren in het speciaal basisonderwijs: 'Leerkrachten reageerden enthousiast op onze methode, ze kunnen er meteen mee aan de slag.'

Wat vindt Dunja van de Pabo?

Open dag bij de Pabo

Bij de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht