Hbo-opleiding Lerarenopleiding Basisonderwijs Pabo Windesheim Flevoland

Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo)

Kies voor de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) en draag bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Studieprogramma Pabo

We leiden je op tot een inspirerende en innovatieve leraar. De basis is het leren lesgeven. Je helpt kinderen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vanaf de start van de Lerarenopleiding Basisonderwijs ben je bezig met vakinhoud én pedagogiek.

Alles over de Lerarenopleiding

Pabo in beeld


Pabo of Teachers College?

Naast de Pabo biedt Windesheim Flevoland een kleinschalige lerarenopleiding voor ambitieuze studenten aan: het Teachers College. Je wordt breed opgeleid en leert creatief inspelen op maatschappelijke en multimediale ontwikkelingen.

Lees meer over het Teachers College

Student Dunja aan het woord

Dunja ontwikkelde met studiegenoten een werkmap om samenwerken te stimuleren in het speciaal basisonderwijs. Ze kon de methode zelf testen op de school waar ze tijdens de Pabo stage liep. 

Lees het interview met Dunja

Open dag bij de Pabo

Maak kennis met de Pabo, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen bij de Pabo

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de lerarenopleiding Basisonderwijs biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij de Pabo