Hbo-opleiding Lerarenopleiding Basisonderwijs Pabo Windesheim Flevoland

Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo)

Kies voor de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) en draag bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Studieprogramma Pabo

We leiden je op tot een inspirerende en innovatieve leraar. De basis is het leren lesgeven. Je helpt kinderen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vanaf de start van de Lerarenopleiding Basisonderwijs ben je bezig met vakinhoud én pedagogiek.

Alles over deze lerarenopleiding

De Pabo in beeld


Pabo of Teachers College?

Naast de Pabo biedt Windesheim Flevoland een kleinschalige lerarenopleiding voor ambitieuze studenten aan: het Teachers College. Je wordt breed opgeleid en leert creatief inspelen op maatschappelijke en multimediale ontwikkelingen.

Lees meer over het Teachers College

Het Comakership van Dunja

Dunja ontwikkelde met studiegenoten een werkmap om samenwerken te stimuleren in het speciaal basisonderwijs: 'Leerkrachten reageerden enthousiast op onze methode, ze kunnen er meteen mee aan de slag.'

Wat vindt Dunja van de Pabo?

Extra voorlichtingsavond

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak dan alsnog kennis met de Pabo onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij de Pabo

Proefstuderen is hét moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de Lerarenopleiding Basisonderwijs biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij de Pabo