Header Lerarenopleiding Basisonderwijs_Pabo

Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo)

Kies voor de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) bij hogeschool Windesheim in Almere en draag bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Studieprogramma Pabo

We leiden je op tot een inspirerende en innovatieve leraar. De basis is het leren lesgeven. Je helpt kinderen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vanaf de start van de Lerarenopleiding Basisonderwijs ben je bezig met vakinhoud én pedagogiek.

Alles over deze lerarenopleiding

De Pabo in beeld


Pabo of Teachers College?

Naast de Pabo biedt Windesheim in Almere een kleinschalige lerarenopleiding voor ambitieuze studenten aan: het Teachers College. Je wordt breed opgeleid en leert creatief inspelen op maatschappelijke en multimediale ontwikkelingen.

Lees meer over het Teachers College

Het Comakership van Dunja

Dunja ontwikkelde met studiegenoten een werkmap om samenwerken te stimuleren in het speciaal basisonderwijs: 'Leerkrachten reageerden enthousiast op onze methode, ze kunnen er meteen mee aan de slag.'

Wat vindt Dunja van de Pabo?

Open dag bij de Pabo

Maak kennis met de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo), onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichting bij en volg de workshop Studie kiezen.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen of meelopen

Kom een keer proefstuderen of meelopen en ontdek of Windesheim bij je past. Je kunt al je vragen stellen, de sfeer bij ons proeven én zelf uitzoeken of de Lerarenopleiding Basisonderwijs is wat jij ervan verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen