Hbo-opleiding Logopedie Windesheim Flevoland

Logopedie

Kies voor Logopedie als je specialist wilt worden in taal,- spraak-, stem-, slik- en gehoorproblemen.

Studieprogramma Logopedie

Van vakken over taal en spraak tot ontwikkelingspsychologie en anatomie: het komt allemaal voorbij in de opleiding Logopedie. Je leert testen afnemen en interpreteren, behandelplannen opstellen en cliënten coachen.

Alles over de opleiding Logopedie

Opleiding Logopedie in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen

Tijdens de opleiding Logopedie loop je elk jaar stage. We bouwen het rustig op: van een korte kennismakingsstage in een logopediepraktijk, school of zorginstelling tot zelfstandige stages. In het derde en vierde jaar voer je Comakerships uit.

Lees meer over Comakerships

Student Conja aan het woord

‘Mijn Comakership heb ik gedaan bij MOC Het Kabouterhuis in Amsterdam. Met studiegenoten heb ik een dvd gemaakt over normale taalontwikkeling van kinderen. De dvd fungeert als hulpmiddel bij voorlichting.' 

Lees het interview met Conja

Open dag bij Logopedie

Maak kennis met Logopedie, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen bij Logopedie

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Logopedie biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij Logopedie