Hbo-opleiding Logopedie Windesheim Flevoland

Logopedie

Kies voor de hbo-opleiding Logopedie als je specialist wilt worden in taal,- spraak-, stem-, slik- en gehoorproblemen.

Studieprogramma Logopedie

Van vakken over de taal en spraak tot ontwikkelingspsychologie en anatomie: het komt allemaal voorbij in de hbo-opleiding Logopedie. Je leert hoe je testen afneemt en interpreteert én hoe je behandelplannen opstelt en straks cliënten coacht.

Alles over de opleiding Logopedie

Opleiding Logopedie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In de opleiding Logopedie loop je elk jaar stage. We bouwen het rustig op: van een kennismakingsstage in een zorginstelling, school of logopediepraktijk tot zelfstandige stages. In het derde en vierde jaar voer je Comakerships uit die je zelf werft.

Logopedie in de praktijk

Het Comakership van Conja

‘Mijn Comakership heb ik gedaan bij MOC Het Kabouterhuis in Amsterdam. Met studiegenoten heb ik een dvd gemaakt over normale taalontwikkeling van kinderen. De dvd fungeert als hulpmiddel bij voorlichting.' 

Wat vindt Conja van Logopedie?

Extra voorlichtingsavond

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met de hbo-opleiding Logopedie, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij Logopedie

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Logopedie biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij Logopedie