Hbo-opleiding Logopedie Windesheim in Almere

Logopedie

Kies voor de hbo-opleiding Logopedie bij hogeschool Windesheim in Almere als je straks graag specialist wilt worden in taal-, spraak-, stem-, slik- en gehoorproblemen.

Studieprogramma Logopedie

Van vakken over de taal en spraak tot ontwikkelingspsychologie en anatomie: het komt allemaal voorbij in de hbo-opleiding Logopedie. Je leert hoe je testen afneemt en interpreteert én hoe je behandelplannen opstelt en straks cliënten coacht.

Alles over de opleiding Logopedie

Opleiding Logopedie in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In de opleiding Logopedie loop je elk jaar stage. We bouwen het rustig op: van een kennismakingsstage in een zorginstelling, school of logopediepraktijk tot zelfstandige stages. In het derde en vierde jaar voer je Comakerships uit die je zelf werft.

Logopedie in de praktijk

Het Comakership van Conja

‘Mijn Comakership heb ik gedaan bij MOC Het Kabouterhuis in Amsterdam. Met studiegenoten heb ik een dvd gemaakt over normale taalontwikkeling van kinderen. De dvd fungeert als hulpmiddel bij voorlichting.' 

Wat vindt Conja van Logopedie?

Open dag bij Logopedie

Maak kennis met de opleiding Logopedie, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen of meelopen

Kom een keer proefstuderen of meelopen en ontdek of Windesheim bij je past. Je kunt al je vragen stellen, de sfeer bij ons proeven én uitzoeken of de hbo-opleiding Logopedie in Almere biedt wat jij ervan verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen