Associate Degree Officemanagement Windesheim in Almere

Officemanagement Associate degree 2-jarige opleiding

Kies voor de 2-jarige Ad Officemanagement bij hogeschool Windesheim in Almere als je het leuk vindt om te regelen en te organiseren. En als je een centrale rol wilt spelen in een bedrijf.

De studie Ad Officemanagement

Je leert in de Ad Officemanagement hoe bedrijven en organisaties werken en welke processen er plaatsvinden. Je doet kennis op van marketing tot eventmanagement en van bedrijfskunde tot recht. Ook werk je aan je managementvaardigheden.

Alles over Ad Officemanagement

Ad Officemanagement in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In deze Associate degree doe je veel praktijkervaring op. Je werkt aan projecten bij bedrijven, zodat je weet hoe het er op de werkvloer echt aan toegaat. Het project Procesmanagement is een goed voorbeeld: je brengt een organisatieproces in kaart.

Ad Officemanagement in de praktijk

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (Ad) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een reguliere bachelor. Na de Ad kun je in 2 jaar een bachelordiploma behalen.

Lees meer over Associate degrees

Open dag Ad Officemanagement

Bij de Ad Officemanagement is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht