Associate Degree Officemanagement Windesheim Flevoland

Officemanagement Associate degree 2-jarige opleiding

Kies voor de 2-jarige AD Officemanagement als je het leuk vindt om te regelen en te organiseren. En als je een centrale rol wilt spelen in een bedrijf.

De studie Officemanagement

Je leert in de AD Officemanagement hoe bedrijven en organisaties werken en welke processen er plaatsvinden. Je doet kennis op van marketing tot eventmanagement en van bedrijfskunde tot recht. Ook werk je aan je managementvaardigheden.

Alles over Officemanagement

Opleiding in beeld


Meteen praktijkervaring opdoen

In de AD doe je veel praktijkervaring op. Je werkt aan projecten bij bedrijven, zodat je weet hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Het project Procesmanagement is hier een voorbeeld van: je brengt een organisatieproces in kaart.

Lees meer over praktijkprojecten

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (AD) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een reguliere bacheloropleiding. Ideaal als je 4 jaar studeren te lang vindt. 

Lees meer over Associate degrees

Open dag

Maak kennis met de AD Officemanagement, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de AD Officemanagement iets voor je is.

Kom proefstuderen