Associate degree officemanagement Windesheim Flevoland

Officemanagement Associate degree 2-jarige opleiding

Kies voor de tweejarige AD Officemanagement als je het leuk vindt om te regelen en te organiseren. En als je een centrale rol wilt spelen in een bedrijf.

Studieprogramma

Je leert hoe bedrijven en organisaties werken en welke processen er plaatsvinden. Van marketing tot eventmanagement en van financiën tot beleid en recht. Je werkt aan je managementvaardigheden en je gaat meteen aan de slag met projecten voor echte opdrachtgevers. 

Lees meer over het studieprogramma

Waar word je voor opgeleid?

Met de AD Officemanagement kun je in verschillende soorten bedrijven organisatorisch of ondersteunend aan de slag, denk aan een advocatenkantoor, bij een aannemersbedrijf, gemeente of winkelketen. Als officemanager, projectmedewerker of personal assistent bijvoorbeeld.

Lees meer over toekomst en beroep

De ideale office professional…

  • voelt mensen en situaties aan
  • is een doener en houdt van regelen en organiseren
  • kan goed luisteren en zichzelf presenteren
  • is proactief
  • kan mensen stimuleren en enthousiasmeren
  • werkt graag samen 

Student aan het woord

Joyce ging in haar eerste jaar meteen aan de slag met een praktijkopdracht voor de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses. Ze brachten trends en ontwikkelingen in het vakgebied in kaart.

Lees het hele verhaal van Joyce

Diploma in 2 jaar

De AD is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een bacheloropleiding (4 jaar). Ideaal als je van het mbo komt en je 4 jaar studeren te lang vindt, maar je mag ook instromen met een havo- of vwo-diploma.

Lees meer over AD's
handige studiekeuzetips
Proefstuderen Windesheim Flevoland Almere