Associate Degree Officemanagement Windesheim in Almere

Officemanagement Associate degree 2-jarige opleiding

Kies voor de 2-jarige Ad Officemanagement bij hogeschool Windesheim in Almere als je het leuk vindt om te regelen en te organiseren. En als je een centrale rol wilt spelen in een bedrijf.

De studie Ad Officemanagement

Je leert in de Ad Officemanagement hoe bedrijven en organisaties werken en welke processen er plaatsvinden. Je doet kennis op van marketing tot eventmanagement en van bedrijfskunde tot recht. Ook werk je aan je managementvaardigheden.

Alles over Ad Officemanagement

Ad Officemanagement in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In deze Associate degree doe je veel praktijkervaring op. Je werkt aan projecten bij bedrijven, zodat je weet hoe het er op de werkvloer echt aan toegaat. Het project Procesmanagement is een goed voorbeeld: je brengt een organisatieproces in kaart.

Ad Officemanagement in de praktijk

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (Ad) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een reguliere bachelor. Na de Ad kun je in 2 jaar een bachelordiploma behalen.

Lees meer over Associate degrees

Open dag Ad Officemanagement

Maak kennis met de Ad Officemanagement, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen of meelopen

Kom een keer proefstuderen of meelopen en ontdek of Windesheim bij je past. Je kunt al je vragen stellen, de sfeer bij ons proeven én uitzoeken of de studie Associate degree Officemanagement in Almere iets voor je is.

Kom proefstuderen of meelopen