Associate degree Ondernemen Windesheim in Almere

Ondernemen Associate degree 2-jarige opleiding

Kies de Associate degree Ondernemen bij hogeschool Windesheim in Almere en leer in 2 jaar alle ins en outs van ondernemen en management. Onder begeleiding start jij je eigen bedrijf.

Studieprogramma Ad Ondernemen

Marketing, sales, bedrijfsadministratie, inkoop, managementvaardigheden: alles wat je nodig hebt om een eigen onderneming te leiden komt voorbij in de Associate degree-opleiding Ondernemen. Ook leer je een ondernemingsplan te schrijven.

Alles over de Ad Ondernemen

Ad Ondernemen in beeld


Start je eigen bedrijf

Het tweede jaar van de Ad Ondernemen staat volledig in het teken van het starten van je eigen bedrijf, waarbij je goed begeleid wordt. Onze student Raphael koos daarom specifiek voor de Associate degree Ondernemen bij Windesheim in Almere. 

Meer over je bedrijf opstarten

Diploma in 2 jaar

De Associate degree-studie (Ad) is een praktijkgerichte hbo-opleiding van 2 jaar, waarbij je intensievere begeleiding krijgt dan bij een bachelor. Na de Ad haal je in 2 jaar je bachelordiploma Commerciële Economie.

Lees meer over Associate degrees

Open dag bij Ad Ondernemen

Bij de Ad Ondernemen is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

 

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht