Associate degree Ondernemen Windesheim in Almere

Ondernemen Ad Inschrijven

Erg leuk dat je bij ons komt studeren! Schrijf je in voor de opleiding van jouw keuze op de website van Studielink. Hier regel je gelijk je studiefinanciering en een OV-studentenkaart.

Schrijf je in

Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt voor je inschrijving bij Studielink:

  • Je eigen DigiD. Nog geen DigiD? Vraag een DigiD-code aan. Houd er rekening mee dat de aanvraag vijf werkdagen kan duren!
  • Diploma('s) die je hebt behaald of gaat behalen
  • Betalingsgegevens, bijvoorbeeld je IBAN-nummer

Schrijf je in voor de opleiding bij Studielink

Na aanmelding bij Studielink ontvang je binnen een paar werkdagen per post een bevestigingsbrief. In deze brief staan de inschrijfvoorwaarden waar je aan moet voldoen. 

Veelgestelde vragen

 

Voor wanneer moet ik me aanmelden?

Meld je vroegtijdig aan voor een opleiding bij Windesheim in Almere, bij voorkeur voor 1 mei 2020, zodat je voldoende tijd hebt om een matchingsdag te bezoeken. Zo heb je ook nog de tijd om je te heroriënteren, als je op een gegeven moment tot de conclusie komt dat je toch een betere ‘match’ hebt met een andere opleiding.

Je kunt je uiterlijk 31 augustus 2020 aanmelden voor de meeste opleidingen. Je moet dan nog wel aan alle geldende toelatingseisen kunnen voldoen, zoals een eventuele intake.

Tot wanneer kan ik nog van opleiding veranderen?

Als je je hebt aangemeld, dan kun je nog tot 1 september 2020 switchen*. Laat switchen is niet handig. Je moet nog wel aan alle geldende toelatingseisen voldoen en je inschrijving op tijd definitief maken. We kunnen niet meer garanderen dat je je collegekaart voor aanvang van het collegejaar krijgt.

*switchen kan niet naar opleidingen die andere inschrijfdata/toelatingsvoorwaarden hebben

Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven?

Als je een opleiding hebt gekozen, dan meld je je via Studielink aan voor de opleiding van je keuze. Dit heet formeel ‘aanmelden voor inschrijving’. Je hebt nu alleen nog maar aangegeven dat je de opleiding graag wilt gaan volgen. Je zult aan alle toelatingseisen moeten voldoen, je inschrijving definitief maken en je collegegeld betalen voordat je wordt ingeschreven en met de opleiding kunt starten.

Starten in februari?

Starten met een opleiding in februari? Bij Windesheim in Almere starten alle voltijdopleidingen alleen in september. Bij Windesheim in Zwolle kun je bij enkele opleidingen ook in februari instromen.

Lees meer

Studievoorschot en OV-studentenkaart

Heb je vragen over studievoorschot en OV-studentenkaart? Kijk dan op de website van DUO voor meer informatie.

Ga naar de website van DUO

Matching

Als je bij ons wilt studeren, dan krijg je een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding (vanaf november 2019).

Lees meer over matching