hbo Ruimtelijke Ontwikkeling Mobiliteit

Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit

Tijdens de hbo-opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit leer je de ins en outs over verkeerskunde, zoals vervoer, smart mobility en gedrag. Hoe ziet onze toekomstige leefomgeving eruit?

Studieprogramma over mobiliteit

In een land waarin we urenlang file staan, is er voor verkeerskundigen volop te doen. In de hbo-opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit doe jij de bagage op waarmee je jouw weg vindt in een wirwar van verkeers- en vervoersproblemen. Los jij ze op?

Alles over Ruimtelijke Ontwikkeling

Ruimtelijke Ontwikkeling in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit duik je direct de praktijk in, zoals student Yorick in zijn Comakership 'Van snelweg tot e-bike'. In dit Comakership onderzocht hij in de praktijk hoe je mensen (vaker) van de snelweg op de fiets krijgt.

Het vak verkeerskunde in de praktijk

Het Comakership van Michelle

‘Ik ben erachter gekomen dat het onderwerp ‘verkeerspsychologie’ mij goed ligt. Ik werk bij Inspec en help bij een onderzoek naar auto’s die rijden zonder bestuurder en het effect op het gedrag van weggebruikers.’

Wat vindt Michelle van de opleiding?

Extra voorlichtingsavond

Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar de extra voorlichtingsavond op 4 juni 2019. Maak alsnog kennis met Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit, onze hogeschool en andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen.

Meld je nu hiervoor aan

Proefstuderen bij deze opleiding

Proefstuderen is hét moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Stel al je vragen, proef de sfeer én ontdek of de hbo-opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit biedt wat jij ervan verwacht.

Kom proefstuderen bij deze studie