hbo opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling Mobiliteit Windesheim

Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit

Tijdens de hbo-opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit bij hogeschool Windesheim in Almere leer je de ins en outs over verkeerskunde, zoals vervoer, smart mobility en gedrag. Hoe ziet onze toekomstige leefomgeving eruit?

Studieprogramma over mobiliteit

In een land waarin we urenlang file staan, is er voor verkeerskundigen volop te doen. In de hbo-opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit doe jij de bagage op waarmee je jouw weg vindt in een wirwar van verkeers- en vervoersproblemen. Los jij ze op?

Alles over Ruimtelijke Ontwikkeling

Ruimtelijke Ontwikkeling in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit duik je direct de praktijk in: je doet bijvoorbeeld onderzoek naar effecten van de zelfrijdende auto of je bedenkt als student welke alternatieven er voor het openbaar vervoer zijn in dunbevolkte gebieden.

Het vak verkeerskunde in de praktijk

Topopleiding

Keuzegids Hbo 2019'Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit in Almere is de absolute topper. Studenten zijn te spreken over de haalbaarheid en beroepsvoorbereiding.'

Open dag bij deze studie

Bij Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

 

Ga naar het overzicht