hbo opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling Mobiliteit Windesheim

Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit Praktisch

Lees alles over voorlichtingsactiviteiten, kosten, inschrijven en meer.

Inschrijven

Is Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit dé studie voor jou? Schrijf je dan in op de website van Studielink. Hier regel je gelijk je studiefinanciering en ov-studentenkaart.

Schrijf je in voor deze opleiding

Studiekosten

Als student betaal je bij ons elk studiejaar collegegeld. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten voor studiemateriaal, boeken, excursies en een goede laptop.

Bekijk studiekosten

Almere: jongste studentenstad

Almere is de jongste studentenstad van Nederland! Je hebt er als student alle voorzieningen die je nodig hebt en als iets er niet is, organiseren studenten het wel zelf. 

Lees alles over studeren in Almere

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit, over inschrijven, toelating of inhoud studie? Wij beantwoorden graag je vragen. Bel 0900 - 8899, app Logo Whatsapp 06 - 514 232 56 of stuur een mailtje met je vraag!

Neem contact met ons op

Open dag bij deze studie

Bij Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit is het elke dag open dag! Bekijk onze opleidingsvideo, stel je vraag aan docenten en ontdek hoe het is om te studeren in Almere.

Ga naar de open dag

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.


Stel je vraag

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim in Almere zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat aan? Windesheim in Almere helpt je! Er zijn minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden je ondersteuning om tegelijkertijd te studeren en te ondernemen. Lees meer over onze studentondernemers.

Studentbegeleiding

Bij Windesheim in Almere staat studentbegeleiding hoog in het vaandel. Jouw studentbegeleider begeleidt jou intensief bij je studie, zodat je succesvol studeert en je talenten kunt ontwikkelen. Heb je daarnaast behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op meerdere manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim in Almere! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.