hbo Ruimtelijke Ontwikkeling Mobiliteit

Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit Praktisch

Lees alles over voorlichtingsactiviteiten, kosten, inschrijven en meer.

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten voor studiemateriaal, boeken, excursies en een laptop.

Bekijk studiekosten

Inschrijven

Is Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit dé studie voor jou? Schrijf je dan in op de website van Studielink. Hier regel je gelijk je studiefinanciering en Ov-studentenkaart.

Schrijf je in voor deze opleiding

Almere: jongste studentenstad

Almere is de jongste studentenstad van Nederland! Je hebt er als student alle voorzieningen die je nodig hebt en als iets er niet is, organiseren studenten het wel zelf. 

Lees alles over studeren in Almere

Extra uitdaging of ondersteuning?

Wij bieden onder meer hulp bij Nederlands en aan topsporters, studentondernemers en studenten met een functiebeperkingen. Ook is er een Honours Programme voor studenten die meer willen.

Lees meer hierover

Bezoek de open dag

Maak kennis met Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-studies en onze studenten. Woon voorlichting bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Kom proefstuderen

Proefstuderen is hét moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit biedt wat je verwacht.

Meld je aan voor proefstuderen