Twee studenten buiten die lachen

Sport, Bewegen en Ondernemen Associate degree 2-jarige opleiding

Windesheim is van plan om deze Associate degree aan te bieden in Almere en Zwolle vanaf september 2020. Goedkeuring van de NVAO is inmiddels aangevraagd.

De nieuwe Ad in het kort

In deze Ad verdiep je je in thema's als: Wat is een uitdagend sportklimaat? Hoe stimuleer je (meer) sportplezier onder jongeren en hoe coach je trainers op dit vlak? Wil jij later sportondernemer worden? Dan ontwikkel je skills om na je studie ondernemend in te spelen op nieuwe sportieve uitdagingen.

Je toekomst als sportieve Ad'er

Je kunt onder andere aan de slag bij sportorganisaties en gemeenten, waar je vraagstukken beantwoordt op het vlak van sportplezier en kwaliteit van sportaanbod. Je kunt ook werken als verenigingsadviseur of als een clubkadercoach. Of richt straks als sportondernemer jouw onderneming op.

Diploma in 2 jaar

Een Ad is een 2-jarige praktijkgerichte opleiding. In 2 jaar leer je precies wat er in de praktijk toe doet en wat jij nu en straks in je werk nodig hebt. Na afronding van je Ad-opleiding ontvang je van ons een erkend hbo-diploma: de Associate degree.

Lees meer over Associate degrees

Accreditatie door NVAO

Windesheim wil graag de Ad Sport, Bewegen en Ondernemen starten. Hiervoor is een akkoord nodig van de NVAO. De aanvraag ervoor is ingediend. Naar verwachting rondt de NVAO haar besluit circa maart 2020 af.

Lees meer over accreditatie

De Ad ook al op de open dag

Maak alvast kennis met Sport, Bewegen en Ondernemen, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichting bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Houd me op de hoogte

Pas na een positief besluit zal Windesheim de opleiding aanbieden. Tot die tijd kun je je niet aanmelden via Studielink. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan je gegevens achter. 

Houd me op de hoogte