Header Teachers College

Teachers College

Kies voor het Teachers College bij hogeschool Windesheim in Almere als jij op een innovatieve en creatieve manier vorm wilt geven aan basis- en voortgezet onderwijs.

Studieprogramma

Vanaf de start van deze hbo-opleiding doe je ervaring op in het basis- én in het voortgezet onderwijs. In de Freshman Fase ontwikkel je je op een breed vlak en in de Craftsman Fase specialiseer je je in een schooltype: de basisschool en/of in een schoolvak.

Alles over het Teachers College

Het Teachers College in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In het Teachers College focus je je direct op de praktijk. In de Freshman Fase breng je één dag op een basis- en één dag per week op een middelbare school door. Zo ervaar je of je meer affiniteit met jonge kinderen hebt of een wat oudere leeftijdsgroep.

Teachers College in de praktijk

De ervaringen van Demi

‘Op de middelbare school had ik een paar inspirerende docenten, die ontzettend gepassioneerd waren over hun vak. Ik wil later ook zo’n docent worden en daarom koos ik voor het Teachers College.'

Wat vindt Demi van de opleiding?

Open dag bij hogeschool Windesheim

Kom de sfeer proeven en ontdek welke studie bij jou past. Tijdens de open dag kun je voorlichtingsrondes bijwonen, een studiekeuzetest maken en kennismaken met onze studenten en docenten.

Meld je aan voor de open dag

Teachers College in Zwolle

Wist je dat je het Teachers College ook bij hogeschool Windesheim in Zwolle kunt doen? Dit is exact dezelfde studie, maar dan op een andere locatie. 

 

Bekijk de opleiding