Header Teachers College

Teachers College

Kies voor het Teachers College bij hogeschool Windesheim in Almere als jij op een innovatieve en creatieve manier vorm wilt geven aan basis- en voortgezet onderwijs.

Studieprogramma

Vanaf de start van deze hbo-opleiding doe je ervaring op in het basis- én in het voortgezet onderwijs. In de Freshman Fase ontwikkel je je op een breed vlak en in de Craftsman Fase specialiseer je je in een schooltype: de basisschool en/of in een schoolvak.

Alles over het Teachers College

Het Teachers College in beeld


Je duikt direct de praktijk in

In het Teachers College focus je je direct op de praktijk. In de Freshman Fase breng je één dag op een basis- en één dag per week op een middelbare school door. Zo ervaar je of je meer affiniteit met jonge kinderen hebt of een wat oudere leeftijdsgroep.

Teachers College in de praktijk

De ervaringen van Demi

‘Op de middelbare school had ik een paar inspirerende docenten, die ontzettend gepassioneerd waren over hun vak. Ik wil later ook zo’n docent worden en daarom koos ik voor het Teachers College.'

Wat vindt Demi van de opleiding?

Open dag bij Teachers College

Maak kennis met het Teachers College, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Meelopen bij het Teachers College

Meelopen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim bij je past. Je kunt al je vragen stellen, de sfeer proeven én zelf uitvinden of het Teachers College in Almere biedt wat jij van deze opleiding verwacht.

Meld je aan voor meelopen