Hbo-opleiding Verpleegkunde Windesheim in Almere

Verpleegkunde

Kies voor de hbo-opleiding Verpleegkunde bij hogeschool Windesheim in Almere, verbeter de zorg en geef vorm aan de zorg van de toekomst. Verpleegkunde is werken met je hart, hoofd en handen.

Studieprogramma Verpleegkunde

Je verwerft competenties waarover je als hbo-verpleegkundige dient te beschikken. Je rol als zorgverlener staat centraal, maar het draait ook om organiseren, communiceren, reflecteren en samenwerken en om het bevorderen van gezondheid. 

Alles over de studie Verpleegkunde

Opleiding Verpleegkunde in beeld


Je duikt direct de praktijk in

Van dwaaldetectie via Bluetooth Low Energy tot sensoring met camera’s. Je vindt het in het skillslab van Verpleegkunde, waar je vaardigheden aanleert en de nieuwste zorgtechnologie ontdekt. Die skills breng je in de praktijk via stages en je Comakership.

Verpleegkunde in de praktijk

De stage van Chiro

'Ik ben aan de opleiding Verpleegkunde bij Windesheim in Almere begonnen, omdat ik graag in het ziekenhuis wil werken. Ik hou van de hectiek. Maar in deze stageperiode kan ik ook andere richtingen proberen.'

Wat vindt Chiro van Verpleegkunde?

Open dag bij Verpleegkunde

Maak kennis met de studie Verpleegkunde, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Meld je aan voor de open dag

Proefstuderen of meelopen

Proefstuderen of een keer meelopen is hét moment om uit te vinden of Windesheim in Almere bij je past. Stel al je vragen, proef de sfeer én ontdek zelf of de hbo-opleiding Verpleegkunde biedt wat jij ervan verwacht.

Kom proefstuderen of meelopen