Hbo-opleiding Verpleegkunde Windesheim Flevoland

Verpleegkunde

Kies voor de hbo-opleiding Verpleegkunde, verbeter de zorg en geef vorm aan de zorg van de toekomst. Verpleegkunde is werken met je hart, hoofd en handen.

Studieprogramma Verpleegkunde

Je verwerft competenties waarover je als hbo-verpleegkundige dient te beschikken. Je rol als zorgverlener staat centraal, maar het draait ook om organiseren, communiceren, reflecteren en samenwerken en om het bevorderen van gezondheid. 

Alles over de studie Verpleegkunde

Opleiding Verpleegkunde in beeld


Skillslab

Van dwaaldetectie op basis van Bluetooth Low Energy tot sensoring op basis van camera’s. Je vindt het in het skillslab van de opleiding Verpleegkunde, waar je al je verpleegkundige vaardigheden aanleert. Je maakt kennis met de nieuwste zorgtechnologie.

Student Chiro aan het woord

'Ik ben aan de opleiding Verpleegkunde bij Windesheim Flevoland begonnen, omdat ik graag in het ziekenhuis wil werken. Ik hou van de hectiek. Maar in deze stageperiode kan ik ook andere richtingen proberen.'

Lees het interview met Chiro

Open dag bij Verpleegkunde

Maak kennis met Verpleegkunde, onze hogeschool, andere 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon een voorlichtingsronde bij, volg de workshop Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.

Bekijk het programma

Proefstuderen bij Verpleegkunde

Proefstuderen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim Flevoland bij je past. Je kunt al je vragen stellen, sfeer proeven én ontdekken of de hbo-opleiding Verpleegkunde biedt wat jij verwacht.

Kom proefstuderen bij Verpleegkunde