Studeren bij Windesheim Flevoland

Studeren bij Windesheim Flevoland

Ben je op zoek naar extra uitdaging of heb je juist een extra steuntje in de rug nodig? We hebben verschillende manieren om je daarbij te helpen.

Gouden tips voor een vliegende start

Pabo-student Ginny geeft je onmisbare tips voor een perfecte start van het studiejaar.

Bekijk de video's

Studiesuccescentrum

Het studiesuccescentrum is er voor jou als je een extra steuntje in de rug kunt gebruiken. Je kunt er terecht voor cursussen en trainingen. Denk aan extra hulp bij Nederlands, rekenen of een faalangsttraining, maar ook aan presentatietechnieken of studievaardigheden.

Lees meer over studiesucces

Iedereen is welkom

Studeren is voor iedereen, dus ook als je een zichtbare of onzichtbare functiebeperking hebt. Je kunt hierbij denken aan alle motorische, zintuigelijke of psychische beperkingen, maar ook aan faalangst, dyslexie, RSI, chronische ziekten en depressie.

Lees meer over de voorzieningen

Ondernemen én studeren

Wil je naast je studie je eigen onderneming starten of runnen? Dan hebben we een Topondernemingsregeling om meer uit je onderneming en je studie te halen. Als studentondernemer kun je aanspraak maken op allerlei faciliteiten, zoals advies en coaching via het Startpunt.

Studenten aan het woord

Topsport én studeren

Voor topsporters met een NOC NSF status is er een topsportregeling, waardoor je meer kunt halen uit de combinatie topsport en studie. Je krijgt begeleiding op maat: in overleg met je opleiding ontwerp je een studieprogramma dat haalbaar is naast je sportprogramma.

Lees over topsport én studeren

Extra uitdaging

Voor studenten die meer willen en meer kunnen is er het Honours Programme. Dit is een internationaal programma dat een jaar duurt. Je volgt het in je tweede of derde studiejaar naast je gewone studieprogramma.

Lees meer over Honours Programme

'De beste studies doe je bij Windesheim!'