Genomineerden Flevopenning voor beste Comakership 2020

Comakerships leveren studiepunten op én producten en inzichten voor bedrijven. Jaarlijks organiseert Windesheim in Almere de Comakership van het Jaar Verkiezing en de winnaar ontvangt de Flevopenning voor beste Comakership. Wie zijn er in 2020 genomineerd?

Daan Augusteijn Comaker 2020Daan (Bouwkunde)

De tijd van pdf-bestanden met kleurtjes behoort na het Comakership van Daan tot de verleden tijd. Hij ontwierp een softwaretool voor adviesbureau DGMR waarmee zij de eisen voor een gebouw voortaan digitaal communiceren. 'Ik kreeg de vrijheid om iets geheel nieuws te ontwikkelen en dat vond ik superleuk.'

Lees zijn verhaal

Daan Augusteijn Comaker 2020

Ellen (Ad Officemanagement)

Ellen zocht de uitdaging van het onbekende en koos voor de farmaceutische sector. ‘Voor mij een nieuwe wereld.’  Ze deed haar Comakership bij een farmaceutisch bedrijf. Hier heeft ze het interne werkproces dat per interne post verliep onder de loep genomen.

Lees haar verhaal

Ilse Heus Comaker 2020

Ilse (Logopedie)

Van huis uit is Ilse actrice en zangeres, maar vijf jaar geleden begon ze met de studie Logopedie (Blended Learning). En met succes! Met haar Comakership VOICE BUDDY is ze een van de genomineerden voor de Windesheim Flevopenning.  

Lees haar verhaal

Joost Eekman Comaker 2020Joost (Engineering)

We hebben het allemaal wel eens ervaren: je levert je koffer in op de luchthaven en staat een paar uur later vol verwachting bij de bagageband op plaats van bestemming. Zou je koffer zijn aangekomen? Joost ging op onderzoek uit en ontdekte de mogelijkheden van een 'verstofte' laadrobot. 

Lees zijn verhaal

Miriam van der Groen  Comaker 2020

Miriam (HRM)

Tijdens haar Comakership bij zorgorganisatie ExpertCare, heeft HRM-afgestudeerde Miriam haar specialisatie Arbeid en Gezondheid meteen goed ingezet. Ze deed een medewerkerstevredenheidsonderzoek onder verpleegkundigen en met succes! Haar adviezen zijn al geïmplementeerd. 

Lees haar verhaal

Nick Rots  Comaker 2020

Nick (Bouwkunde)

Een zenmomentje op 13 meter hoogte in een boom… Tijdens de Floriade 2022 in Almere wordt dit mede mogelijk gemaakt door een Comakership van student Bouwkunde Nick. Hij ontwierp de ZenTree via codeertaal.                                                                                                                                             

Lees zijn verhaal

Romana Bougottaya  Comaker 2020

Romana (Finance & Control)

‘Vaak moest ik uitleggen wat mijn onderzoek inhield, want het is best ingewikkelde materie.’ Romana deed onderzoek naar methodes om de kostprijs te berekenen. Dit deed ze zo goed dat haar opdrachtgever NCOI er direct mee aan de slag ging.

Lees haar verhaal

Wendy Groenendijk  Comaker 2020

Wendy (Commerciële Economie)

Wendy haar advies aan Wehkamp levert een mooie win-win op. De klanten krijgen hulp bij het maken van de beste kledingcombinaties en de online-retailer vergroot het marktaandeel in de schoenenbranche.                                                                                                                                                          

Lees haar verhaal

Lees hier meer over de genomineerden in 2019