Studeren bij Windesheim in Almere

Genomineerden Flevopenning voor beste Comakership 2018

Comakerships leveren studiepunten op én producten en inzichten voor bedrijven. Jaarlijks organiseren we de Comakership van het Jaar Verkiezing en de winnaar ontvangt de Flevopenning voor beste Comakership. Wie zijn er in 2018 genomineerd?

Curtis Flevopenningengala 2018

Curtis (Commerciële Economie)

Curtis maakt kunst op Instagram bereikbaar voor een jonge doelgroep. In zijn businessplan omschreef hij een verdienmodel voor het verkopen van limited edition prints.
Lees zijn verhaal

 

Shanna Suzanna Rutger Eline Flevopenningengala 2018

Eline, Rutger, Shanna, Suzanne, Donja en Demi (Pabo)

Zij laten met de ontwikkeling van een rekenschrift zien dat je in het onderwijs bijzonder innovatief en vernieuwend bezig kunt zijn.
Lees hun verhaal

 

Eveline Christine Floortje Tjon Flevopenningengala 2018

Eveline, Ans, Christine en Floor (Logopedie)

Het viertal ontwikkelde een blauwdruk voor een checklist voor logopedisten om mensen met niet-aangeboren hersenletsel beter van dienst te zijn.
Lees hun verhaal

 

Jens Valiant Gerard Teun Flevopenningengala 2018

Jens, Teun, Valiant en Gerard (Engineering)

Hun motivatie, drijfkracht, doorzettingsvermogen en creativiteit maken hen tot volwaardige ondernemers die nationaal en internationaal serieus worden genomen.
Lees hun verhaal

 

Comakership Windesheim Flevoland in AlmereLizz (HBO-ICT)

Ze bracht voor de afdeling Personeel & Organisatie personeelsprocessen in kaart en optimaliseerde en digitaliseerde deze processen.
Lees haar verhaal

 

Maarten Flevopenningengala 2018Maarten en Paul (Engineering)

Experts zeiden dat het onmogelijk was, maar Maarten en Paul bewezen het tegendeel tijdens hun Comakership bij de gemeente Almere. Hun idee leverde uiteindelijk veel respect op.
Lees hun verhaal

 

Odile en Danny (Bedrijfskunde)

Via het Comakership Meetingpoint kwamen Odile en Danny in contact met de gemeente Almere. Hun waarderingssysteem heeft volgens de studenten beslist toekomst. 
Lees hun verhaal

 

Raymond (Commerciële Economie)

Hoewel hij een complexe opdracht had, heeft hij het – mede door zijn begeleider – tot een goed einde gebracht. Hij deed zijn Comakership bij de ING.
Lees zijn verhaal

 

 Lees hier meer over de finalisten in 2017